Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Δηλώσεις Νίκου Γαλυφιανάκη και Μανόλη Δημητριάδη για το ντέρμπι του Σαββάτου Εργοτέλης - Ηράκλειο . Διαιτητές στο Πρωτάθλημα Ανδρών Κρήτης.



Δηλώσεις (Βίντεο) Νίκου Γαλυφιανάκη και Μανόλη Δημητριάδη για το ντέρμπι του Σαββάτου Εργοτέλης - Ηράκλειο




Φωτογραφίες από τις σημερινές (Πέμπτη 4-12-08) προπονήσεις του Εργοτέλη (Αλικαρνασσός) και του Ηράκλειο (Λίντο). Μάλιστα στο Λίντο συμπαίκτες, προπονητές και παράγοντες (Περυσινάκης, Αρναουτάκης, Καφούσης) έκοψαν και την τούρτα γενεθλίων στον Παναγιώτη Αρβανίτη ... Και του χρόνου Πάνο.


Ανδρών Κρήτης- β' γύρος δεύτερη αγωνιστική - Σάββατο 6-12-08
Εργοτέλης - Ηράκλειο , 7μμ , Αλικαρνασσός (Επιτροπάκης - Μακρής)
Χερρονάσιος - Αναγέννηση , 6μμ , Χερσόνησος (Καμπίτσης - Λέμης)
Ανδρογέας - Ηρόδοτος , 7μμ , Λίντο (Μαρνελλάκης - Βαλούρδος)
Ρεπό : Κύδων

Για το ντέρμι του Σαββάτου στην Αλικαρνασσό (7μμ) ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ηράκλειο, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν στο site - blog "http://kretaworldbasket.blogspot.com/" τις παρακάτω δηλώσεις :

Γαλυφιανάκης Νίκος (Εργοτέλης) : "Το παιχνίδι το βλέπω όπως όλα τα υπόλοιπα, απλά παίζουμε με μια ομάδα που είναι αήττητη και έχει τους ίδιους στόχους με μας και στην φάση αυτή παίζει ρόλο περισσότερο το γόητρο παρά η ουσία. Το Ηράκλειο θέλει να διατηρήσει το αήττητο και εμείς θέλουμε να κερδίσουμε μια αήττητη ομάδα. Πρόβλημα έχουμε μόνο με τον Λαμπαρδάκη που ταλαιπωρείται με τους προσαγωγούς και θα λείψει ακόμα δύο εβδομάδες, ενώ ο Κομψέλης έχει μπει κανονικά στις προπονήσεις και θα δούμε αν θα παίξει τελικά, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι έτοιμοι. Το παιχνίδι είναι διαφορετικό από τον πρώτο γύρο αφού τα ρόστερ το Σάββατο θα έχουν αλλαγές σε σχέση με τότε και σίγουρα θα γίνει ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που θα το απολαύσει ο κόσμος, τον οποίο καλούμε να παραβρεθεί στην Αλικαρνασσό το Σάββατο και να γεμίσει το γήπεδο και ας κερδίσει ο καλύτερος. Ξεκινήσαμε να κάνουμε φέτος τον στόχο μας πραγματικότητα, έχουμε χάσει δύο παιχνίδια πανομοιότυπα, με Ηράκλειο και Χερρονάσιο, η ομάδα όμως τώρα βρίσκεται σε καλό σημείο και σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Το Ηράκλειο είναι πολύ εντυπωσιακό, έχει ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τρόπο παιχνιδιού διαφορετικό από τον δικό μας και από τον Χερρονάσιο και αυτές οι ομάδες θα αποτελέσουν την τριάδα που θα φθάσει μέχρι το τέλος, με δύο από αυτές στον μεγάλο τελικό".

Μανόλης Δημητριάδης (Ηράκλειο) : "Είναι ένα ντέρμπι που το περιμένω με μεγάλη χαρά αφού τέτοια παιχνίδια βοηθούν το Κρητικό μπάσκετ και μακάρι να γεμίσει το γήπεδο της Αλικαρνασσού. Θα είναι ένα πραγματικό ντέρμπι και ίσως ο Εργοτέλης να θέλει περισσότερο την νίκη αλλά και εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο. Με την επάνοδο του Αρβανίτη δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και θα είμαστε κομπλέ. Συνεχίζουμε μια καλή πορεία πέρα από τα αποτελέσματα και έχουμε πλέον φτιάξει μια πολύ καλή βάση, ενώ ο Εργοτέλης έχει βελτιωθεί αρκετά. Και οι δύο ομάδες είναι πιο δεμένες σε σχέση με τον πρώτο γύρο, ενώ διαθέτουν το υλικό για να δει ο κόσμος ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σε ένα ντέρμπι σίγουρα η τακτική παίζει μεγάλο ρόλο και μέσα όμως από την τακτική μπορούμε να προσφέρουμε και θέαμα για να το απολαύσει ο Ηρακλειώτης φίλαθλος και είναι σίγουρο ότι τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τον σκοπό αυτό."

Δεν υπάρχουν σχόλια: