Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΟΦΗ - Μάνος Χαλκιδάκης : ο "μαιτρ της Α2" κλείνει το ρόστερ της ομάδας για την Α2 !

πηγή : www.ofibc.gr
Ένας παίκτης που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ο "μαιτρ της Α2", ανήκει από σήμερα στην μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ. Ο Ηρακλειώτης Μάνος Χαλκιαδάκης είναι η τελευταία μεταγραφή της ομάδας και με αυτήν ολοκληρώνεται το ρόστερ ενόψει της συμμετοχής στην Α2.
Ο Μάνος Χαλκιαδάκης γεννήθηκε στις 11-6-74, έχει ύψος 2.04μ και αγωνίζεται στην θέση “5”. Έχει αγωνισθεί στις ομάδες : Άθλεση, Ηράκλειο (Α2, Α1), Μακεδονικός (Α2), Αρίωνας (Α2), Ιωνικός Νικαίας (Α2), Κολοσσός Ρόδου (Β), Παπάγου (Α2), Λάρισα (Α2), Χαλκίδα (Α2), Παλαιό Φάληρο (Α2) και πέρυσι στην Μέντ (Α2) (στην φωτογραφία με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου στην Α2).
Την περυσινή σεζόν (2008 – 9) ο Μάνος Χαλκιαδάκης αγωνίσθηκε στην Α2 με την ΜΕΝΤ. Συμμετείχε σε 13 αγώνες (229’), πέτυχε 46 πόντους με 16/19 ελεύθερες βολές και 15/35 δίποντα, ενώ είχε 21 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βόβορας και ο Μάνος Χαλκιαδάκης δήλωσαν :
Γιώργος Βόβορας : "Πήραμε ένα παίκτη που θα μας βοηθήσει πολύ με την μεγάλη εμπειρία και την δύναμη του κοντά στο καλάθι. Με την μεταγραφή αυτή ολοκληρώσαμε το ρόστερ της ομάδας και τώρα πλέον χρειάζεται μόνο δουλειά. Αρχής γενομένης λοιπόν από το παιχνίδι του Σαββάτου με το Αιγάλεω στο ΒΑΚ, να δείξουμε διάθεση και δίψα για την πρώτη νίκη της ομάδας μας στην Α2 κατηγορία".
Μάνος Χαλκιαδάκης : "Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΟΦΗ, μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και με πολύ σοβαρή διοίκηση. Σαν Κρητικός γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει ΟΦΗ και ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο και θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να βοηθήσω και εγώ στην επίτευξη των οραμάτων που έχουν για τον ιστορικό σύλλογο της Κρήτης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: