Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Α2 Γυναικών - Ηράκλειο : "ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι" ... Ευχές Γυναικών στους Άνδρες !




Ο Μιχάλης Δασκαλάκης δήλωσε στο http;//kretaworldbasket.blogspot.com για το παιχνίδι της πρεμιέρας του "Ηράκλειο" στην Α2 Γυναικών με την Αγία Παρασκευή (Κυριακή 18-10-09 , Λίντο 12μ) : "Για μας είναι ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι αφού έχουμε στην συνέχεια δύο αγώνες εκτός έδρας και θα σηματοδοτήσει την μετέπειτα πορεία μας. Ένα καλό ξεκίνημα και μια νίκη είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσει την ψυχολογία μας. Η Αγία Παρασκευή είναι μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας και έχει την ίδια περίπου δυναμικότητα με τον Σπόρτιγκ, ομάδα που αντιμετωπίσαμε πρόσφατα στο Κύπελλο Ελλάδος. Από το παιχνίδι θα απουσιάσει η Φουκαράκη, ενώ γίνονται προσπάθειες να είναι έτοιμες οι Παπαηωσήφ – Φοβάκη και να ενισχύσουν την ομάδα. Το παιχνίδι με το Σπόρτιγκ είναι για μας παρελθόν, μας έκανε όμως καλό αφού είδαμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην κατηγορία και την δυναμικότητα ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς".




Ευχές των Γυναικών στους Άνδρες !

Εν τω μεταξύ η Γυναικεία ομάδα του "Ηράκλειο" με ανακοίνωση της ευχήθηκε στην Ανδρική ομάδα του συλλόγου , που επίσης ξεκινάει την Κυριακή 18-10-09 τις υποχρεώσεις της στην Γ’ Εθνική κατηγορία, καλή επιτυχία, ανταποκρινόμενη στην δυναμική παρουσία που είχαν οι Άνδρες στο αγώνα Κυπέλλου με το Σπόρτιγκ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :
"Τα κορίτσια, οι προπονητές και οι έφοροι της γυναικείας ομάδας ΜΠΑΣΚΕΤ του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»Ο.Α.Α. στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας , σας εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία νίκες και επάξια εκπροσώπηση του Σωματείου μας στους στόχους που βάλετε. Μπορεί να μην παρακολουθούμε τους αγώνες σας, θα είμαστε όμως ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. Οι Γυναίκες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»Ο.Α.Α".

Δεν υπάρχουν σχόλια: