Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Νίκος Καραγιάννης – Γιώργος Βόβορας : αντεύχονται καλή πορεία … μετά το Σάββατο το βράδυ !

Το ντέρμπι της Α2 στο ΒΑΚ το Σάββατο 31-10-09 στις 5:30μμ ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΑΓΟΡ δεσπόζει στους αγώνες του Σαββατοκύριακου στην Κρήτη. Στο http://kretaworldbasket.blogspot.com μίλησαν οι προπονητές των δύο ομάδων, που σε προσωπικό επίπεδο διατηρούν μια πάρα πολύ καλή σχέση, αφού πριν 3 χρόνια ήταν μαζί στον Δούκα (Α2).

Νίκος Καραγιάννης (ΑΓΟΡ) : "Είναι ένα παιχνίδι, που θα πρέπει να εξελιχθεί σε γιορτή για το Κρητικό μπάσκετ. Το σημαντικό είναι να μην υπάρξουν έκτροπα, χυδαιότητες και βωμολοχίες. Το γεγονός ότι αγωνίζονται δύο πολύ καλές ομάδες της Α2 θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε όλοι μας και μέσα από το παιχνίδι που θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση, να διάγουμε πολιτισμό. Στον αγωνιστικό τομέα θα κατέβουμε για πρώτη φορά φέτος πλήρης και η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη και καλύτερη μέσα στο παρκέ θα κερδίσει. Στον καλό μου φίλο και πρώην συνεργάτη μου Γιώργο Βόβορα, εύχομαι ... μετά το Σάββατο το βράδυ να έχει την καλύτερη δυνατή χρονιά" !

Γιώργος Βόβορας (ΟΦΗ) : "Είναι ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι και όλους τους αθλητές τους εξιτάρει να παίζουν σε τέτοια παιχνίδια. Εμείς θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και σίγουρα η στήριξη του θα είναι μεγάλη, ενώ η παρουσία του θα μας δώσει επιπλέον ώθηση. Θέλουμε να γίνει ένας αγώνας – γιορτή για το Κρητικό μπάσκετ, αφού είναι πολύ σημαντικό ότι δύο ομάδες από το νησί συμμετέχουν σε αυτή την μεγάλη κατηγορία. Στον αγωνιστικό τομέα το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όποια ομάδα ελέγξει τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, θα είναι αυτή που θα φθάσει στην νίκη. Το αποτέλεσμα για την ομάδα μου εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40’ του παιχνιδιού δεν μπορούμε να χάσουμε στην έδρα μας από καμιά ομάδα της κατηγορίας. Στον αγαπημένο φίλο μου Νίκο Καραγιάννη εύχομαι η ομάδα του να εκπληρώσει τους στόχους της, ξεκινώντας νικηφόρα … από τον μεθεπόμενο αγώνα" !

Δεν υπάρχουν σχόλια: