Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Κουίζ για ... πολύ δυνατούς λύτες !

Σήμερα παραθέτουμε 2 κουίζ πραγματικά για πολύ δυνατούς λύτες !

Ποιός είναι αυτός που δήλωσε ότι οι επαφές και οι γνωριμίες του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην άνοδο του ΟΦΗ στην Α2. Οι απαντήσεις στο mrproedros@yahoo.gr και ο νικητής (θα γίνει κλήρωση αν υπάρχουν περισσότεροι του ενός, αν και δεν το πιστεύουμε λόγω της μεγάλης δυσκολίας του κουίζ), κερδίζει 2 εισιτήρια διαρκείας της ομάδας του ΟΦΗ. Εξαιρούνται οι … αυτήκοες μάρτυρες της δήλωσης.

Ποιος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει και δεν έχει ακούσει τίποτα για το γκάλοπ που διενεργούμε στο site – blog με το ερώτημα “Χρειάζεται ανανέωση στην ηγεσία της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (Ε.ΚΑ.Σ.Κ) ;”. Στο πραγματικό πολύ δύσκολο αυτό κουίζ ο νικητής θα ταξιδέψει με την ομάδα του ΟΦΗ στην Ξάνθη. Και εδώ βέβαια εξαιρούνται οι … αυτήκοες μάρτυρες της δήλωσης.

Περίπου 700 φίλοι είδαν μέσα σε μια ημέρα το βίντεο μας από την πρεμιέρα της Α2 Ανδρών στο ΒΑΚ ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Αιγάλεω. Το βίντεο στην πρεμιέρα στην Α2 Γυναικών στην Αλικαρνασσό ανάμεσα στο “Ηράκλειο” και την Αγ. Παρασκευή το είδαν πάνω από 300 φίλοι. Προβλέπεται … θερμός Χειμώνας !


Ξεπέρασε τις 4.000 επισκέψεις το Σαββατοκύριακο το http://kretaworldbasket.blogspot.com/ . Σας ευχαριστούμε όλους και με την αγάπη σας συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί ….. Μετά από ένα μήνα και λίγες ημέρες (16-9-09) συνεδρίασε την Δευτέρα 19-10-09 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ ..... Η Στέλλα κέρασε για το κοριτσάκι της και η Μελίτσα γιατί έτσι συνηθίζει πάντα ….. Εμείς γενικώς μένουμε σιωπηλοί και άναυδοι, αλλά όχι και χωρίς φωνή ….. Όπως είπε όμως ένας “Πελαργός” η τεχνολογία και ο κόσμος εξελίσσεται ….. Πάντως ο “Στρατηγός” το έχει πάρει χαμπάρι και κυκλοφοράει πάντα με ένα notebook και σύνδεση internet on the go ….. Σύντροφε όταν εκλέγεσαι σε μια θέση από κάποιους και δεν είσαι διορισμένος, πρέπει να φροντίζεις για το καλό και την πρόοδο αυτόν που σε εξέλεξαν ….. Ευτυχώς πάντως που κρατάμε στο αρχείο μας αλλά και στο διαδίκτυο όλες τις δημόσιες συνεντεύξεις και δηλώσεις που έχουν γίνει στο site – blog αλλά και στις ραδιοφωνικές εκπομπές μας, γιατί αλλιώς κάποιοι παραλίγο να μας τρελάνουν χθες ….. Και μια ματιά στο γκάλοπ μας : Το 90% αυτών που έχουν ψηφίσει μέχρι σήμερα πιστεύουν ότι χρειάζεται ανανέωση στην ηγεσία της ΕΚΑΣΚ, το 5% λένε όχι και σε ένα 5% είναι αδιάφορο το θέμα ….. Για πρώτη φορά είχαμε Δευτέρα στο site - blog πάρα πολλά πλήρη αποτελέσματα (δεκάλεπτα, πόντοι κλπ) από αγώνες της ΕΚΑΣΚ ... Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους προπονητές και τους παράγοντες των ομάδων των Κορασίδων και των Παγκορασίδων που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της Κρήτης , αφού στις κατηγορίες αυτές είχαμε πλήρη εικόνα από όλους τους αγώνες !


Και … ολοκληρώνουμε με ένα ακόμα κουίζ, που όμως είναι μάλλον πολύ εύκολο. Ποιος παράγοντας της Κρήτης όλο λέει ότι παραιτείται και παραιτειμό δεν έχει ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: