Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Α2 : Πριμ του Βασίλη Ξημέρη για νίκη του ΟΦΗ επί του ΑΓΟΡ !


Το ντέρμπι της Α2 στο ΒΑΚ το Σάββατο 31-10-09 στις 5:30μμ ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΑΓΟΡ δεσπόζει στους αγώνες του Σαββατοκύριακου στην Κρήτη.

Ο Βασίλης Ξημέρης μαζί με μέλη της Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ βρέθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο ΒΑΚ και μίλησε στην τεχνική ηγεσία και στους παίκτες της ομάδος, ενώ ανέφερε ότι η οικογένεια Ξημέρη θα δώσει έκτακτο πριμ σε περίπτωση νίκης.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης έκανε για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ την παρακάτω δήλωση : "Το Σάββατο το απόγευμα η ομάδα δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι για τους φιλάθλους του ΟΦΗ και την ιστορία της ομάδας. Βρισκόμαστε στην Α2 και θέλουμε κάθε παιχνίδι στην έδρα μας να είναι νικηφόρο, μιας και ο στόχος μας φέτος είναι η παραμονή στην κατηγορία, κάτι που θα θεμελιωθεί και θα εδραιωθεί μέσα στην έδρα μας. Καλωσορίζουμε την ομάδα του Ρεθύμνου και θέλουμε να γίνει ένα παιχνίδι υπόδειγμα στον χώρο του μπάσκετ. Οι φίλαθλοι μας που σίγουρα θα κατακλύσουν το ΒΑΚ, θα πρέπει να δείξουν την αγάπη τους για την ομάδα με τον ιδιαίτερο "ομιλίτικο τρόπο" που γνωρίζουν. Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα την έδρα μας και η εικόνα που δείξαμε στο παιχνίδι με το Αιγάλεω να διατηρηθεί σε όλα τα παιχνίδια μας στο ΒΑΚ, αφού οι κανονισμοί είναι αυστηροί και πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή και επαγρύπνηση. Η βοήθεια που θα έχουν οι παίκτες μας στο παρκέ θα πρέπει να είναι συνεχής από τον κόσμο καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο του ΑΓΟΡ κ. Σαραντινό και μου ανέφερε ότι θα παραστούν 10 άτομα της διοίκησης του συλλόγου, που θα τύχουν της αμέριστης φιλοξενίας μας. Στα πλαίσια του συγκρητισμού εμείς στον ΟΦΗ θεωρούμε ότι θα πρέπει να είμαστε αντίπαλοι με την ομάδα του ΑΓΟΡ μόνο για τα 40’ του αγώνα μέσα στο παρκέ. Τέλος η οικογένεια Ξημέρη θα επιβραβεύσει την προσπάθεια των παικτών για την νίκη της ομάδας μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: