Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Ανοίξαμε ... αλληλογραφία !!!

Ο Μανόλης Σκεπασιανός, όπως και οι Μιχάλης Κουμάκης – Νώντας Σκάνδαλος – Γιώργος Βλατάκης, είναι οι άνθρωποι που πριν 2 – 3 χρόνια ξεκίνησαν την προσπάθεια ηλεκτρονικής ενημέρωσης όλων μας σε σχέση με ότι αφορά το μπάσκετ στην Κρήτη. Ειδικά ο Μανόλης Σκεπασιανός συνεχίζει και σήμερα, παρά τις πολύ φορτωμένες επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις μέσα από το http://basket-kreta.blogspot.com/ να μας ενημερώνει καθημερινά και πάντα έγκυρα για πληθώρα θεμάτων που αφορούν το Κρητικό μπάσκετ. Πρέπει μάλιστα να πω ότι πολλές από τις ιδέες που έχει και μου κάνει την τιμή να μου τις εκμυστηρεύεται, είναι πρωτοποριακές. Ο Μανόλης λοιπόν απάντησε μέσα από το http://basket-kreta.blogspot.com/ στον Γιώργο Βλατάκη σε όσα ανέφερε στην επιστολή που μας έστειλε σήμερα, βάζοντας μια σειρά ερωτημάτων και προβληματισμών. Αναλυτικά ο καλός φίλος Μανόλης αναφέρει (οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας) :

¨Ο φίλος Γ.Βλατάκης έστειλε σε σαιτ-μπλογκ επιστολή που αναφέρεται για τους αναβληθήσες αγώνες του Σαββατοκύριακου.Να τονίσω για όσους δεν γνωρίζουν οτι με το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚ μας συνδέουν πολλοί κοινοί αγώνες (και ανακοινώσεις ακόμα εναντίον του σημερινού προέδρου της ΕΚΑΣΚ πριν 4μιση χρόνια).
Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να αμφισφητήσω τις προθέσεις του, αφου είναι σε όλους γνωστό οτι προσφέρει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ τις υπηρεσίες του στην ΕΚΑΣΚ.
Απλώς να αναφέρω κάτι που ίσως δεν γνωρίζει, οτι στον αγώνα των παίδων ΑΓΟΡ-Αναγέννηση ορίστηκε διαιτητής ( κ.Θεοδωράκης απο τα Χανιά) , ο οποίος ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ (σ.σ !!!) . Γι αυτό άλλωστε και δεν προσήλθε ο άνθρωπος γι αυτο και η Αναγέννηση πραγματοποίησε μια όμορφη βόλτα.
Επι της ουσίας εγώ περιμένω απάντηση (οχι σε εμένα αλλά στα σωματεία) απο επίσημα και ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ μέλη της ΕΚΑΣΚ για τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου. Πρέπει να δοθούν εξηγήσεις απο την επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚ.Αλήθεια συνεδρίασε ποτέ αυτή η επιτροπή δυο χρόνια τώρα; Η "λειτουργεί για το Θεααθήναι;" Γιατι εγω προσωπικά δεν έχω διαβάσει καμμία αποφασή της εως τώρα.
Πρέπει να απαντήσει το γραφείο τύπου της ΕΚΑΣΚ; Ο προεδρός της Ένωσης; Δεν γνωρίζω.
Γνωρίζω όμως οτι έστειλε επιστολή ο γραμματέας του ΟΦΗ και ζητά εξηγήσεις.
Στο δια ταύτα ο φίλος "πρόεδρος" αναφέρθηκε προσφάτως και το αντιγράφομε: "τους καλούμε να έρθουν κοντά μας και μαζί να ετοιμάσουμε ένα δυναμικό σχήμα για τις επόμενες εκλογές στην Ε.ΚΑ.Σ.Κ. Γιατί και εμείς όπως ο αγαπητός μας πρόεδρος Γιώργος Χαλαμπαλάκης πιστεύουμε ότι “το κρητικό μπάσκετ μπορεί να γίνει ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ που συγκροτεί το ελληνικό μπάσκετ. Μπορούμε αρκεί να το θέλουμε” και προπάντων βέβαια “υπεύθυνα και νοικοκυρεμένα” …(http://kretaworldbasket.blogspot.com/2009/10/blog-post_09.html) Εμένα με βρίσκει σύμφωνο αυτή η άποψη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: