Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

"Με σκέτο πάγο απλά ελαττώνεις το πρήξιμο" !

Από ένα πολύ καλό φίλο , που συνηθίζει να λέει τα πράγματα δημόσια και πάντα ... έξω από τα δόντια, πήραμε το παρακάτω e-mail που βάζει ... το μαχαίρι στο κόκαλο (οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας, ενώ αλλάξαμε μια - δυο λέξεις για να αποφύγουμε ... παρατράγουδα, διατηρώντας όμως πλήρως το νόημα και το πνεύμα της επιστολής του φίλου μας) :

"Αγαπητέ φιλέ Πρόεδρε

Χρόνια τώρα φωνάζεις για ανανέωση στο Μπάσκετ της Κρήτης και προσωπικά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, φρόντισα αλώστε να έχεις την στήριξη του σωματείου μου για την εκλογή σου.
Όμως αγαπητέ Σταύρο με ευχολόγια δεν καθαρίζεις μια πληγή, που συνήθως θέλει τομές, αντισηπτικό, ράμματα και περίοδο αποθεραπείας .
Με σκέτο πάγο απλά ελαττώνεις το πρήξιμο.
Αν αγαπητέ φιλέ θέλεις να γκρεμίσεις το κατεστημένο πρέπει
· Να πεις ξεκάθαρα και με ονόματα ποιοι έχουν και ποιες ευθύνες.
· Ποιοι χρησιμοποιούν το μπάσκετ της Κρήτης για προσωπικά ωφέλη.
· Ποια σωματεία και ποιοι υπεραιωνοβιοι παράγοντες του κάνουν ότι θέλουν χρόνια τώρα σε αυτό .
· Να αποδείξεις εμπράκτως ότι στηρίζεις και μάχεσαι για όλα τα σωματεία και όχι μονό για το δικό σου.
· Να απομακρύνεις τους σωματειακούς προπονητές από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και να διασφαλίσεις ότι θα επιλεγούν οι άξιοι και όχι οι αρεστοί.
· Να συγκρουστείς , να αποκαλύψεις παρασκήνια , να ξεμπροστιάσεις, να μην κάνεις πίσω και παράλληλα να καταθέτεις προτάσεις και να τις υλοποιείς.

Θα μπορούσα να σου γράφω ως αύριο όμως προτείνω αν πράγματι έχεις τη διάθεση και τα κότσια να συγκρουστείς με το κατεστημένο κάλεσε όλους όσους συμφωνούμε με αυτή την άποψη σε μια συνάντηση μήπως και βγει κάτι καλό από αυτή την κίνηση".


Σχετικά τώρα με το ερώτημα που έχουμε θέσει αν : "Χρειάζεται ανανέωση στην ηγεσία της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (Ε.ΚΑ.Σ.Κ) ;" και το σχετικό γκάλοπ (ψηφίζουμε στο αριστερό τμήμα του site – blog), έχουμε μέχρι τώρα τα παρακάτω αποτελέσματα :
· Ναι : 89%
· Όχι : 6%
· Μου είναι αδιάφορο : 3%

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 31-10-09

Δεν υπάρχουν σχόλια: