Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

"Δεν υπάρχει πια Μαρουσάκι όπως λένε μερικοί, αλλά μόνο Μαρουσάρα" !

πηγή : www,basketblog.gr
Το Μαρούσι ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και βρίσκεται με το σπαθί του και την μαγκιά των παικτών του για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους της Ευρωλίγκα. Η ομάδα των βορείων προαστίων γνώρισε... γλυκιά ήττα από την Άλμπα στην κατάμεστη "Ο2 Arena" με 75-70 και σε συνδυασμό με τη νίκη στο ΣΕΦ (79-70) πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας του κάτι που πριν την έναρξη των προκριματικών έμοιαζε με θαύμα.
Το Μαρούσι μετά τον Άρη απέκλεισε και την ιστορικότερη ομάδα της Γερμανίας, η οποία έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και κόσμο ωστόσο η ψυχή και το πάθος των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα υπερίσχυσαν και όπως είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό μετά τη λήξη του αγώνα ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αλεξανδρής: "Δεν υπάρχει πια Μαρουσάκι όπως λένε μερικοί, αλλά μόνο Μαρουσάρα".
Η ομάδα των βορείων προαστίων θα τοποθετηθεί στον Γ’ όμιλο εκεί όπου τον περιμένουν νέες, μεγαλύτερες προκλήσεις καθώς εκεί βρίσκονται κορυφαίοι σύλλογοι του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το Μαρούσι θα τεθεί αντιμέτωπο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Κάχα Λαμποράλ (πρώην Ταού), τη Μακάμπι Τελ Αβιβ, τη Ρόμα και την Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Σίγουρα πρόκειται για έναν όμιλο "φωτιά", αν και κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή έχει μικρή σημασία καθώς έτσι κι αλλιώς η μέχρι τώρα πορεία από μόνη της κρίνεται ιστορική. Η 21η Οκτωβρίου (εκτός απροόπτου) θα είναι μια ιστορική ημέρα για την ομάδα των βορείων προαστίων, αφού τότε θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι (εντός έδρας) στην Ευρωλίγκα και μάλιστα κόντρα στην έξι φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 43-38, 56-55, 75-70.
ΑΛΜΠΑ (Παβίσεβιτς): Χάμαν, Ζβίενερ, Ντόιτσιν 3 (1), Σέκουλιτς 9, Τζένκινς 32 (5), Ράιτ 6 (1), Τσαμπ 10, Μπαϊράμοβιτς 2, ΜακΕλρόι 13.
ΜΑΡΟΥΣΙ
(Μπαρτζώκας): Κις 17 (4), Πελεκάνος, Μπατής 15 (4), Χόμαν 6, Διαμαντόπουλος, Μαυροειδής 13, Καλάθης 2, Αριγκμπάμπου, Κένταλ 5 (1), Καϊμακόγλου 7 (1), Γκόρντον 5 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: