Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Γιώργος Βόβορας (ΟΦΗ) : "στόχος η πρώτη μας νίκη" - Κώστας Κεραμειδάς (Αιγάλεω) : "στόχος η παραμονή μας" !

Ιστορική πρεμιέρα το Σάββατο για τον ΟΦΗ στην Α2 με ένα δύσκολο παιχνίδι στο ΒΑΚ με το Αιγάλεω, μια ομάδα που έχει για φέτος τους ίδιους στόχους με αυτόν, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία. Οι δύο προπονητές των ομάδων, ο Γιώργος Βόβορας του ΟΦΗ και ο Κώστας Κεραμειδάς του Αιγάλεω, που επιστρέφει στον σύλλογο μετά από 3 χρόνια (μετά που ανέβασε την ομάδα στην Α1 συνέχισε για ένα χρόνο στον Απόλλων Πατρών – Α1 και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού – Α1), έκαναν ενόψει του παιχνιδιού τις παρακάτω δηλώσεις στο http://kretaworldbasket.blogspot.com :


Γιώργος Βόβορας
: “Το Σάββατο ξεκινάει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο οποίο όλες οι ομάδες που συμμετέχουν έχουν ενισχυθεί. Εμείς κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Στο πρώτο μας αγώνα παίζουμε με το Αιγάλεω, μια ομάδα που δημιούργησε το ρόστερ της τον τελευταίο μήνα. Θα πρέπει να επιβάλλουμε τoν ρυθμός μας από την αρχή, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να δείξουμε θέληση και πάθος για την νίκη από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα και μέχρι το τέλος του. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας (προπονητές, παίκτες και ο κόσμος) έχουμε καταλάβει την σημασία που έχει η νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Με την βοήθεια λοιπόν όλων θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε στον στόχο μας και να πετύχουμε την πρώτη νίκη του ΟΦΗ στην Α2 κατηγορία. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο μας για να δημιουργήσουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα, αφού ο παράγοντας έδρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην Α2”.




Κώστας Κεραμιδάς
: “Το Σάββατο ξεκινάει το Πρωτάθλημα της Α2, για το οποίο εύχομαι να είναι φέτος όσο το δυνατό καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό. Το Αιγάλεω βρίσκεται σε φάση επανασύνταξης. Δημιουργήσαμε από το μηδέν μια καινούργια ομάδα και ο βασικός μας στόχος φέτος είναι η παραμονή στην κατηγορία, κάτι που θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε στα 30 παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι πολύ δύσκολο. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα, έκανε σημαντικές προσθήκες και έχει καυτή έδρα. Εμείς κατεβαίνουμε στο Ηράκλειο πλήρης και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: