Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Πρωτάθλημα Εφήβων Κρήτης


Πρωτάθλημα Εφήβων Κρήτης : Δειλινά - Ιεράπετρα 35-55 (26-10-09)


Από πολύ αγαπητό φίλο πήραμε το παρακάτω e-mail, το οποίο και βέβαια το δημοσιεύομε αμέσως :

"Ξερεις οτι δεν ειμαι "Δειλινο" αλλα μια φιλικη συμβουλη... δεν γινεται την προηγουμενη εβδομαδα να αναλωθηκες σε δημοσιευση συνεχων επιστολων και ανταπαντησεων για το τι εγινε στο ματς με τους διαιτητες και τους γονεις του Δελινου...και σημερα να αναφερεσαι σε καποιον παιχτη, καποιου αγωνα εφηβικου εις βαρος καποιου διαιτητη... Σταυρο οφειλεις να κατονομασεις προσωπα, ομαδες και πραγματα...μη πλανονται στην ατμοσφαιρα διαφορα!!!!
Ολα αυτα στα λεω γιατι το ξερω οτι αγαπας την αντικειμενικη και πληρεστερη δημοσιογραφια!!"

Πράγματι εμείς σε σημερινή ανάρτηση μας αναφέραμε τα παρακάτω :

"Στα αρνητικά τώρα της χθεσινής ημέρας τα νέα … παρατράγουδα σε αγώνα και πάλι του Πρωταθλήματος Εφήβων, αυτήν την φορά από παίκτη στους διαιτητές λίγο μετά την λήξη του παιχνιδιού γιατί δεν κατακυρώθηκε κανονικό κατά την γνώμη του καλάθι που οι διαιτητές θεώρησαν εκπρόθεσμο.. Το δελτίο του κρατήθηκε και έγιναν σημειώσεις στο φύλλο αγώνα, όμως καλό είναι να προβληματιστούμε … σε βάθος πριν φθάσουμε σε τελείως ανεξέλεγκτες καταστάσεις".

Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να αναφερόμαστε σε ομάδες, αφού έχουμε δηλώσει πολλές φορές ότι αγαπάμε το ίδιο όλους του συλλόγους της Κρήτης και δεν κάνουμε καμία διάκριση ούτε στα καλά, αλλά ούτε και στα κακά. Πράγματι εκ παραδρομής δεν αναφέραμε ότι το επεισόδιο έγινε στον αγώνα του Ηράκλειο με τον Ηρόδοτο στο Λίντο, όμως όπως και στον αγώνα των Δειλινών με την Αναγέννηση δεν θα αναφέρουμε ονόματα παικτών, απλώς μόνο ότι παίκτης του Ηρακλείου προέβηκε σε απρεπή συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού.

Δειλινά - Ιεράπετρα 35-55
Δεκάλεπτα : 10-13, 7-15, 8-12, 10-15
ΔΕΙΛΙΝΟ Α.Ο. (ΚΑΡΛΑΦΤΗΣ): Mαλάμος 1, Κόστα 6, Γενετάκης 8, Ζερβάκης 9(2), Παπαδαντωνάκης, Ανδρουλιδάκης 11, Μαραθιανός.
Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ) : Aθενάκης, Βασιλειάδης 14(2), Κουφάκης 11(1), Αεράκης, Σκύβαλος, Παπαδάκης 6, Μάλλιαρης 10(1), Van De Bilt 2, Γιαννακουδάκης 2, Βελημβασάκης 10(2).



Δεν υπάρχουν σχόλια: