Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Ο Παναγιώτης Μακρής στην Α' Εθνική Κατηγορία !

Πέντε Διαιτητές από όλη την Ελλάδα ανέβηκαν από την Β’ Εθνική Κατηγορία στην Α’, στην αξιολόγηση που έγινε πριν λίγες ημέρες στον Βόλο κατά την διάρκεια του Ετήσιου Σεμιναρίου Διαιτητών Εθνικών Κατηγοριών. Ένας από αυτούς του 5 είναι ο Κρητικός Διαιτητής Παναγιώτης Μακρής, ενώ η πλειοψηφία των μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης (ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ). περάτωσε με επιτυχία το τεστ φυσικής κατάστασης και τις γραπτές εξετάσεις, οπότε θα συμμετάσχει κανονικά στην αγωνιστική περίοδο των εθνικών πρωταθλημάτων που ξεκινούν το προσεχές Σαββατοκύριακο. Σ’ αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται οι κ.κ. Μηνάς Χαλαμπαλάκης (ήταν ασθενής), Μιχάλης Καμπίτσης (δεν ολοκλήρωσε το αγωνιστικό τεστ).
Εμείς συγχαίρουμε όλους τους αξιολογημένους διαιτητές της Κρήτης που έλαβαν μέρος στο Σεμινάριο και ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Μακρή, ένα πολύ καλό φίλο μας που κοσμεί τον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ και συγχρόνως είναι ένα άριστος οικογενειάρχης και σταδιοδρομεί και με μεγάλη επιτυχία και στον Επαγγελματικό τομέα (στέλεχος της Τράπεζας Κύπρου).
Ο Παναγιώτης Μακρής μιλώντας στο http://kretaworldbasket.blogspot.com δήλωσε : "είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι κόποι οι θυσίες πολλών ετών επιβραβεύτηκαν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ αυτή η προσωπική επιτυχία αντικατοπτρίζει σίγουρα και το υψηλό επίπεδο των Κρητικών διαιτητών, κάτι άλλωστε που έχουν τονίσει κατά επανάληψη πολύ έμπειροι και άξιοι Έλληνες διαιτητές, όπως επίσης και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνουν από τα αρμόδια όργανα και τις επιτροπές της Ελληνικής Δαιτησίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ Μιχάλη Μαχαιρανάκη για την θερμή υποστήριξη της προαγωγής μου, όπως επίσης και τους Ανδρέα Μαγκανά και Αναστάσιο Μούστο για την βοήθεια που μου προσέφεραν".

Εκτός όλων των άλλων ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ σκίζει και ... από εμφάνιση !

Δεν υπάρχουν σχόλια: