Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Γ' Εθνική - Μανόλης Δημητριάδης : "κλειδί θα είναι ο ρυθμός" ! ... Μαρίνος Γαϊτανάκης : "χωρίς άγχος και πίεση" !

Την Κυριακή 20-10-09 ξεκινάει και το Πρωτάθλημα Ανδρών της Γ’ Εθνικής, με την Κρήτη να συμμετέχει με 2 ομάδες στον δεύτερο όμιλο του Νότου, την Ιεράπετρα και το Ηράκλειο. Η Ιεράπετρα αγωνίζεται στην έδρα της με το Σπόρτιγκ και το "Ηράκλειο" εκτός με την Λιβαδειά.

Ο προπονητής του "Ηράκλειο" Μανόλης Δημητριάδης έκανε στο http://kretaworldbasket.blogspot.com την παρακάτω δήλωση για τον αγώνα με την Λιβαδειά : "Είναι ένα πολύ παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει αποκλειστικό στόχο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, την άνοδο στην Β’ Εθνική και έχει ενισχυθεί και φέτος σημαντικά. Εμείς έχουμε πει στους παίκτες μας ότι κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και θα προσπαθούμε πάντα για την νίκη. Άλλωστε έχουμε και εμείς στο ρόστερ της ομάδας έμπειρους παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι κλειδί στον αγώνα θα είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού. Αν μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην πίεση της Λιβαδειάς και δεν υπάρχει πολύ γρήγορος ρυθμός, τότε θα έχουμε και εμείς ελπίδες για την νίκη. Είναι ένα ξεκίνημα που το περιμένουμε όλοι με αγωνία, αφού είναι το πρώτο παιχνίδι μας μετά την επάνοδο της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες".

Ο προπονητής της Ιεράπετρας Μαρίνος Γαϊτανάκης έκανε στο http://kretaworldbasket.blogspot.com την παρακάτω δήλωση για την συμμετοχή της Ιεράπετρας στην Γ’ εθνική κατηγορία : "Καταρχήν το θέμα είναι διοικητικό. Ο Σύλλογος πήρε την απόφαση ουσιαστικά να αποσυρθεί από τις Εθνικές κατηγορίες πληγωμένος από τα οικονομικά ανοίγματα της τελευταίας τριετίας. Στην απόφαση αυτή συνετέλεσαν και οι μελλοντικές αποφάσεις της ΕΟΚ για αναδιαρθρώσεις των Εθνικών κατηγοριών με την μείωση του αριθμού των ομάδων που θα συμμετέχουν σε αυτές. Από εδώ και πέρα ο Σύλλογος θα ασχολείται με τα τμήματα υποδομών διοχετεύοντας όποιους οικονομικούς πόρους έχει προς αυτήν την κατεύθυνση, κάνοντας διάφορα πράγματα όπως την μόνιμη διοργάνωση του Final Six των Αγοριών των Ενώσεων της ΕΟΚ, το μεγάλο Διεθνές Τουρνουά Εφήβων τον Δεκέμβριο και στέλνοντας παιδιά με έξοδα του σε διάφορα camps σε όλη την Ελλάδα, ενώ συγχρόνως θα βοηθάει τους αθλητές του και όταν αυτοί φύγουν από τη Ιεράπετρα για σπουδές σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, παρέχοντας τους βοήθεια σε όλους τους τομείς, ακόμα και στον οικονομικό αν αυτό χρειάζεται. Θα εκμεταλλευτούμε το δικαίωμα συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική που έχουμε, χρησιμοποιώντας νέους σε ηλικία παίκτες, με σκοπό την απόκτηση εμπειριών και θα αγωνισθούμε χωρίς άγχος και πίεση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: