Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΑΓΟΡ - Δάφνη (Α2 Ανδρών) : Νίκος καραγιάννης : "θέλουμε τον κόσμο κοντά μας" - Αλέξανδρος Ζαβός : "Θα διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει" !

Ένα δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει το Σάββατο στο Ρέθυμνο ανάμεσα στον ΑΓΟΡ και την Δάφνη, ομάδες που και οι δύο νίκησαν στην πρεμιέρα της Α2. Ο ΑΓΟΡ πέτυχε σπουδαία νίκη στις Σέρρες με 52-65, ενώ η Δάφνη νίκησε στην έδρα της την Ξάνθη με 97-91 και με τον Φώτη Βασιλόπουλο να πετυχαίνει 35 πόντους.

Ο προπονητής της Δάφνης Αλέξανδρος Ζαβός, που ήταν και πέρυσι στην ομάδα στο πλευρό του Κώστα Σορώτου, δήλωσε στο http://kretaworldbasket.blogspot.com για το παιχνίδι : “Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με έμπειρο ρόστερ και αξιόλογους παίκτες. Έχει πολύ δυνατή έδρα και κόσμο που βοηθάει την ομάδα και ένα πολύ καλό και έμπειρο προπονητή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και παρά τις απώλειες που έχουμε (Λόλας Δημήτρης και Καπερώνης Παναγιώτης μάλλον δεν θα αγωνισθούν) , να πάρουμε από το παιχνίδι ότι μας αξίζει ”.
Ο προπονητής του ΑΓΟΡ Νίκος Καραγιάννης δήλωσε στο http://kretaworldbasket.blogspot.com για το παιχνίδι : “Το πρώτο πράγμα που θέλουμε είναι ο κόσμος να είναι κοντά μας και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό από μέρους μας. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία στην Α2 και που παρόλο που στήθηκε την τελευταία στιγμή, έδειξε στην πρεμιέρα ότι είναι πολύ επικίνδυνη. Έχουμε δουλέψει καλά αυτήν την εβδομάδα και ευελπιστούμε ότι το Σάββατο θα είμαστε πανέτοιμοι για να πετύχουμε την δεύτερη νίκη μας στο πρωτάθλημα. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Βουκαντίνοφ, που παρά τις προσπάθειες που γίνονται ίσως να μην μπορέσει τελικά να μας βοηθήσει στον αγώνα ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: