Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

"Ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του" !




Από τον Γιώργο Βλατάκη πήραμε e-mail που απαντάει μέσω εμάς στον Μανόλη Σκεπασιανό (http://basket-kreta.blogspot.com/). Εμείς δημοσιεύομε όπως πάντα την επιστολή του φίλου μας Γιώργου, κάνοντας όμως δύο παρατηρήσεις : α) δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο Γιώργος νιώθει ότι είναι υπεύθυνος για όλα και β) να τονίσουμε ότι ο Γιώργος Βλατάκης προσφέρει πάρα πολύ σημαντικό έργο στην ΕΚΑΣΚ, αν και δεν είναι μέλος του ΔΣ και μάλιστα πληρώνει ο ίδιος την συνδρομή στο site www.ekask.com



"Αγαπητέ μου φίλε Σταύρο,
Επειδή δεν θα ήθελα να μου κουράζεσαι σε έρευνες και ανακρίσεις…..
Αγαπητέ μου φίλε Μανόλη Σκεπασιανέ (το ονοματεπώνυμο στις καταγγελίες είναι απαραίτητο),
Επειδή τα γραφόμενά σου είναι καλόπιστα…..
Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη. Ναι φταίω εγώ για όλα!
Φταίω γιατί δεν είδα καμιά επιστολή, φαξ, έστω κάτι ανεπίσημο από τους διαιτητές ότι δεν θα σφυρίξουν το Σαββατοκύριακο.
Φταίω γιατί ενώ ήξερα ότι την Παρασκευή 9/10/09 οι διαιτητές Γ’ εθνικής θα επέστρεφαν, δεν κατάλαβα ότι πολλοί από αυτούς δεν θα είχαν πνοή να σφυρίξουν το Σαββατοκύριακο από την κούραση.
Αγαπητοί μου φίλοι, όταν η ΚΕΔ σου στέλνει τους ορισμούς διαιτητών το μεσημέρι της Παρασκευής και σε πέντε αγώνες δεν ορίζει διαιτητές (γιατί άραγε μόνο σε αγώνες Εφήβων, Παίδων και Κορασίδων), τι μπορείς να κάνεις; Εδώ παραδέχομαι ότι έπρεπε, εκτός από το Φαξ, να γίνει και τηλεφωνική επικοινωνία με τα ενδιαφερόμενα σωματεία.
Όσον αφορά τον αγώνα Παίδων ΑΓΟΡ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ σας πληροφορώ ότι είχαν οριστεί διαιτητές κανονικά (Θεοδωράκης, Καθαράκη), απλά δεν πήγαν. Εδώ μάλλον δεν φταίω καθόλου.
Αγαπητοί μου φίλοι, για να σοβαρευτούμε κάποτε, η ανιδιοτέλεια είναι μια πολύ σοβαρή κουβέντα και ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του.
ΥΓ. Σε όλες τις άλλες Ενώσεις το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου έγιναν κανονικά όλοι οι αγώνες χωρίς αναβολές. 78 παιχνίδια στην Ένωση Θεσσαλονίκης (ΕΚΑΣΘ), 37 παιχνίδια στην Ένωση Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΜ) κλπ.
Ευχαριστώ
Γιώργος Βλατάκης
Μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: