Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Α.Ο Ιεράπετρας : "Αποφασίστε επιτέλους !"

Στο επίσημο site του ο Α.Ο Ιεράπετρας αναφέρει σχετικά με το παιχνίδι της ομάδας των Παμπαίδων Α' (2) του Συλλόγου με το Ηράκλειο (2) στο Λίντο την Κυριακή 11-10-09 (η υπογράμμιση είναι δική μας) :

"Δείγματα του μεγάλου ταλέντου τους έδειξαν οι νεαροί αθλητές (4 παιδιά του 1995 και 7 του 1996) της Μαρίας Γιαλούση, παρά το γεγονός ότι οι δύο άπειροι πρωτοεμφανιζόμενοι διατητές που τοποθετήθηκαν , δε μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του παιχνιδιού. Σημειώνουμε και το γεγονός της τοποθέτησης ενός και μόνο κριτή στα παιχνίδια Παμπαίδων Α, με αποτέλεσμα τη μη χρησιμοποίηση του χρονόμετρου των 24'' με ότι αυτό συνεπάγεται για την εκπαίδευση των νεαρών αθλητών.
Ο Α.Ο ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ήλπιζε ότι φέτος θα εισακουστεί και οι διοργανωτές των πρωταθλημάτων ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ δεν θα απαξίωναν την προσπάθεια των παιδιών και των σωματείων, πολύ περισσότερο αφού ζητάει την οικονομική συμμετοχή μας για τη διεξαγωγή τους.
Απαιτούμε (δεν προτείνουμε απλώς) λοιπόν, τον ορισμό και δεύτερου κριτή, έστω χρεώνοντας τα σωματεία ξανά, αλλά εξασφαλίζοντας την ομαλή και σωστή διεξαγωγή των αγώνων. Ή να το κάνουμε καλά, ή καθόλου, κύριοι. Αποφασίστε, επιτέλους!"

***** Εμείς θα πρέπει να τονίσουμε ότι στο άρθρο 11 της Προκήρυξης Πρωταθλημάτων Παμπαίδων Α' και Παγκορασίδων Α' 2009 - 2010 της ΕΚΑΣΚ αναφέραται ότι "κάθε επίθεση διαρκεί 24" βάσει κανονιμσού"

Δεν υπάρχουν σχόλια: