Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Νίκος Καραγιάννης (ΑΓΟΡ) : "ατυχία με τον Βουκαντίνοφ" - Στάθης Καμαράκης (Ίκαροι Σερρών) : "με την βοήθεια του κόσμου" !

Πολύ δύσκολο παιχνίδι δίνει ο ΑΓΟΡ το Σάββατο εκτός έδρας με τους Ίκαρους Σερρών στα πλαίσια της πρώτης αγωνστικής της Α2 και σίγουρα το έργο της ομάδας του Ρεθύμνου γίνεται ακόμα δυσκολότερο λόγω της απουσίας του τραυματία Βουκαντίνοφ. Οι προπονητές των δύο ομάδων, ο Στάθης Καμαράκης των Ίκαρων Σερρών και ο Νίκος Καραγιάννης του ΑΓΟΡ, έκαναν ενόψει του παιχνιδιού τις παρακάτω δηλώσεις στο http://kretaworldbasket.blogspot.com :

Στάθης Καμαράκης : “Το Σάββατο ξεκινάμε στην κατηγορία που ανεβήκαμε φέτος και παίζουμε με τον ΑΓΟΡ, ένα δύσκολο παιχνίδι αφού η ομάδα του Ρεθύμνου διαθέτει καλούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι και στα 40’ του παιχνιδιού, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και με την βοήθεια του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε στην νίκη. Όπως πάντα κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”.

Νίκος Καραγιάννης : “¨Έχουμε προετοιμαστεί καιρό για αυτό το παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για ένα θετικό αποτέλεσμα, παρά την ατυχία που είχαμε με τον Βουνακτίνοφ (οστικό οίδημα στο μετατάρσιο) ”, ενώ για την άλλη ομάδα της Κρήτης που συμμετέχει στην Α2, τον ΟΦΗ, ο προπονητής του Ρεθύμνου δήλωσε : “Ο ΟΦΗ με τις τελευταίες προσθήκες κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να είναι ανταγωνιστικός στην κατηγορία. Εύχομαι καλή επιτυχία στον φίλο μου Γιώργο Βόβορα και σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία για την Κρήτη να έχει 2 ομάδες στην μεγάλη αυτή κατηγορία”

Δεν υπάρχουν σχόλια: