Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Euroleague - week 1, Μαρούσι - ΤΣΣΚΑ 65-66 : ανάλυση της επίμαχης φάσης !

Γράψαμε την Τρίτη : "...Όπως είπε όμως ένας “Πελαργός” η τεχνολογία και ο κόσμος εξελίσσεται ….. Πάντως ο “Στρατηγός” το έχει πάρει χαμπάρι και κυκλοφοράει πάντα με ένα notebook και σύνδεση internet on the go ….. ".

Δείτε - διαβάστε λοιπόν τώρα από το www.basketblog.gr και τον Γιώργο Κογκαλίδη, την ανάλυση της τελευταίας φάσης του συγκλονιστικού αγώνα στην περεμιέρα της Euroleague στον αγώνα Μαρούσι - ΤΣΣΚΑ 65-66 με τον τίτλο "Το λάθος του Μπαρζώκα".

(Βέβαια η χαρά μας είναι μεγάλη αφού το ένα από τα δύο βίντεο που συμμετέχει σε αυτήν την ανάλυση είναι ... δική μας παραγωγής !

"Το λάθος του Μπαρζώκα"

"πηγή : www.basketblog.gr , Γιώργος Κογκαλίδης
Το παρελθόν διδάσκει. Κι όσοι παρακολουθούν τακτικά (και επιμελώς) τις… προπονητικές μας ανησυχίες, θα το θυμηθούν αμέσως. Και μόλις συγκρίνουν τις δύο καταστάσεις θα διαπιστώσουν αμέσως το λάθος του Γιώργου Μπαρτζώκα. Όχι αυτό που είδαν όλοι (το ότι δεν έγινε φάουλ για να σταματήσει ο χρόνος), αλλά αυτό που είδαν λίγοι… Αν μπείτε στον κόπο να δείτε το βίντεο του αγώνα (συγκεκριμένα το τελευταίο 1.4 δευτερόλεπτο) θα διαπιστώσετε πως ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ που κάνει την επαναφορά από το κέντρο είναι ανενόχλητος. Ιδού το σχετικό βίντεο:


Euroleague - week1 (21-10-09) : Μαρούσι - ΤΣΣΚΑ 65-66

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει παίκτης να του κρύβει το οπτικό πεδίο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, γι’ αυτό και είχε την άνεση να βρει τον αμαρκάριστο παίκτη (Κριάπα), ο οποίος ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων, έστω και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Εμείς ουδέποτε διεκδικήσαμε προπονητικές δάφνες. Εμείς απλά καταγράφουμε κι έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλούμε ανά πάσα στιγμή από τη μνήμη και το αρχείο μας (που είναι σε δημόσια θέα) εικόνες από το άμεσο παρελθόν. Στις 7/05/2009, λοιπόν, ο Ισπανός κόουτς Ραούλ Χιμένεθ εντόπισε κάτι που εμείς με τις λίγες γνώσεις και την αδυναμία προπονητικής στόχευσης (άλλα τα μάτια του κόουτς) δεν θα μπορούσαμε εύκολα να εντοπίσουμε. Δείτε, λοιπόν, τι είχε σημειώσει σε εκείνο το βίντεο ο Χιμένεθ, συγκρίνετέ το με το βίντεο του χθεσινού αγώνα και έχετε αμέσως τη σύγκριση…"


Euroleague - Final Four - Berlin 2009 (Μάιος 2009) : Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ 73-71

Δεν υπάρχουν σχόλια: