Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

"Να γίνονται στην πόλη του Ηρακλείου αγώνες για τα Πρωταθλήματα Κρήτης την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα της Α2 (ΟΦΗ) στο ΒΑΚ ;"

Γράψαμε πριν λίγες ημέρες ότι η πόλη του Ηρακλείου διψάει για Μπάσκετ υψηλών κατηγοριών. Μετά λοιπόν από 5 χρόνια έχουμε ξανά ομάδα από το Ηράκλειο στην Α2, τον ΟΦΗ. Τι πιο απλό λοιπόν από το να μην γίνονται την ίδια ώρα (εβδομάδα παρά εβδομάδα) που αγωνίζεται ο ΟΦΗ στο ΒΑΚ (πάντα Σάββατο στις 5:30μμ) αγώνες στα Πρωταθλήματα Κρήτης στο Ηράκλειο, τουλάχιστο στο Ανδρικό Πρωτάθλημα, ώστε να πηγαίνουν όλοι και να βλέπουν καλό και ποιοτικό μπάσκετ, δυνατότητα που είχαμε στερηθεί τα τελευταία χρόνια.
Θέσαμε λοιπόν το θέμα στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΑΣΚ της Δευτέρας 19-10-09 και η απάντηση που πήραμε από τον αγαπητό φίλο μας και πρόεδρο του ΔΣ Γιώργο Χαλαμπαλάκη ήταν “εδώ δεν κάναμε κάτι τέτοιο όταν ήταν το “Ηράκλειο” στην Α1” και φυσικά η πρόταση μας απορρίφθηκε.
Εμείς σήμερα κάναμε το αυτονόητο, ζητήσαμε δηλαδή την άποψη 10 φίλων, από αυτούς που ένας ειδικός του αθλήματος χαρακτηρίζει “Μπασκετικούς”, τίτλο που δεν τον δίνει εύκολα (εμείς για παράδειγμα σύμφωνα με τον φίλο μας είμαστε ακόμα στο στάδιο του "δόκιμου μέλους" αυτής της κατηγορίας).
Οι απαντήσεις ήταν σαφείς και κρυστάλλινες, με αποκορύφωμα αυτή που έλεγε “μια ώρα πριν και μια ώρα μετά από τον αγώνα της Α2 Ανδρών στο ΒΑΚ, αλλά και των άλλων αγώνων των ομάδων των Εθνικών Κατηγοριών, δεν πρέπει να διεξάγεται κανένα παιχνίδι σε οποιαδήποτε κατηγορία στην πόλη του Ηρακλείου”. Μάλιστα παράγοντες και παίκτες μας παραπονέθηκαν ότι έχασαν την πρεμιέρα του ΟΦΗ με το Αιγάλεω γιατί είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα Ανδρών Κρήτης την ίδια ώρα. Και όπως είπε ένας άλλος φίλος "τα παιχνίδια της Α2 είναι σχολείο για παράγοντες – προπονητές – παίκτες – διαιτητές- φιλάθλους".

Τους μόνους βέβαια που ίσως δεν απασχοληθεί καθόλου αυτό το θέμα είναι αυτούς που δεν πηγαίνουν στα γήπεδα για να παρακολουθήσουν αγώνες. Εμείς λοιπόν θέτουνε το πρόβλημα στην κρίση των φίλων του site – blog, με γκάλοπ όπου ψηφίζουμε αν πρέπει :

"να γίνονται στην πόλη του Ηρακλείου αγώνες για τα Πρωταθλήματα Κρήτης την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα της Α2 (ΟΦΗ) στο ΒΑΚ ; "

και καλούμαστε να ψηφίσουμε μέχρι τις 31-10-09 στο ερωτηματολόγιο που υπάρχει στο αριστερό τμήμα του site – blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια: