Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΟΦΗ (Α2 Ανδρών) - Βόβορας : "Η νίκη θα έρθει από την άμυνα μας και με έλεγχο του ρυθμού του παιχνιδιού" - Στις ακαδημίες ο Γαλυφιανάκης !

Την αλλαγή της ώρας του αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη (5.30μμ) για συγκοινωνιακούς λόγους ζήτησε από την ΕΟΚ ο ΟΦΗ (να γίνει το παιχνίδι στις 3μμ), αλλά το αίτημα σκόνταψε στην άρνηση της ομάδας της Ξάνθης, παρα τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους παράγοντες της γηπεδούχου ομαδας. Για το θέμα αυτό η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζει με ανακοίνωση της,την πίκρα της, καθώς «εμείς σαν ΟΦΗ δεν σταθήκαμε ποτέ εμπόδιο σε αντίστοιχο αιτημα κάποια ομαδας,που αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα αεροπορικά εισιτήρια και τις πτήσεις». Τελικά μετά από μεγάλες προσπάθειες οι άνθρωποι του ΟΦΗ βρήκαν την λύση για το ταξίδι στην Ξάνθη και την επιστροφή.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Βόβορας δήλωσε στο http://kretaworldbasket.blogspot.com για το παιχνίδι : “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που έχει ταλέντο, ενώ είναι στην έδρα της παίζει πολύ δυνατά. Εμείς πάμε στην Ξάνθη να διεκδικήσουμε την νίκη και αυτή θα έρθει μέσα από την άμυνα μας και με τον έλεγχο του ρυθμού του παιχνιδιού. Δουλέψαμε καλά αυτήν την εβδομάδα με τους παίκτες μου, είδαμε τα λάθη μας στο παιχνίδι της πρεμιέρας με το Αιγάλεω και πιστεύω ότι στο δεύτερο παιχνίδι μας θα είμαστε καλύτεροι ”

Ο προπονητής της Ξάνθης Γρηγόρης Σουλιώτης δήλωσε στο http://kretaworldbasket.blogspot.com για το παιχνίδι : “Για εμάς είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και προερχόμενοι από μια ήττα θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στην έδρα μας, όπου θα αγωνιστούμε χωρίς προβλήματα στο ρόστερ της ομάδας. Σεβόμαστε τον ΟΦΗ που προέρχεται από μια νίκη, θέλουμε όμως και εμείς να δώσουμε ανάλογη χαρά στους φιλάθλους μας. ”

Για την ομάδα του μπάσκετ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης συνεχάρη τους φιλάθλους για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο παιχνίδι με το Αιγαλεω, επισημαινοντας ότι «αυτήν την εικόνα και την ατμόσφαιρα,θελουμε να έχουμε σε όλα τα παιχνίδια».Ο πρόεδρος του Ερασιτεχνη,ειπε ακόμη ότι «είναι πολύ σημαντικό για μας ότι στο πρώτο μας παιχνίδι στην Α2 μπάσκετ,η ομάδα κέρδισε το παιχνίδι,αλλα ικανοποίησε και τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο και οι οποίοι χειροκρότησαν την προσπάθεια μας».

Ανέλαβε τις ακαδημίες μπάσκετ του ΟΦΗ ο Νίκος Γαλυφιανακης !

Σε ένα παλιό γνωριμο,πρωην παίκτη της ομάδας μπάσκετ, αλλα και προπονητη, αναθετει η διοίκηση του ΟΦΗ την ευθύνη λειτουργίας των ακαδημιών μπάσκετ, στην οδό Εφόδου. Ο λόγος για το Νίκο Γαλυφιανακη (στην φωτογραφία με τους Μανόλη Σπυριδάκη - Μπάμπη Μαρκάκη) ο οποίος αποδέχτηκε το σχετικό αίτημα και σε συνεργασία με τον πρώτο προπονητή Γιώργο Βοβορα θα στελεχώσουν τις επόμενες μέρες τις ακαδημίες μπάσκετ, με ένα έμπειρο επιτελείο προπονητων. Ηδη ο Γιώργος Βοβορας, εχει δώσει μεγάλη έμφαση στην καλύτερη οργάνωση της ακαδημίας μπάσκετ,με καθημερινές επισκέψεις στα γηπεδα, αλλα και ενεργό συμμετοχή στις προπονησεις. Για την επιλογή του Νίκου Γαλυφιανάκη, ο επικεφαλής της Εφόδου και αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Νικος Βλαχακης τονίζει ότι «ο Νίκος είναι ένας καταξιωμένος προπονητης,εχει την εμπειρία και τις γνωσεις,να αναβαθμίσουμε την δουλειά στις ακαδημίες μπάσκετ. Του έχουμε εμπιστοσύνη και θα στηρίξουμε το έργο του προς την κατεύθυνση αυτή. Χαιρομαι που θα συνεργαστούμε και πάλι μαζί του» υπογράμμισε ο Νίκος Βλαχακης που είπε ακόμη ότι «ο ΟΦΗ έχει την τύχη να διαθέτει ένα προπονητή όπως ο Γιώργος Βοβορας που ενδιαφέρεται πραγματικά για τα τμήματα υποδομής,ενώ με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και τον έφορο της ομαδας, Μανο Ξημερη, ο οποίος επιμελήθηκε τις εργασίες στην Εφοδου,που παρουσιάζει πια μια εξαιρετική εικόνα».
Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφες,μπορουν να επικοινωνούν στο τηλ. 2810/256600. Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ευχαριστεί τα καταστήματα αθλητικών ειδών Cosmos Sport και τον Φραγκίσκο Τσικνάκη για την βοήθεια τους στο θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: