Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Τρίτη 15-12-09 στις 10μμ : η πρώτη μπασκετική εκπoμπή στην Κρήτη ! Και η Pizza Grand μαζί μας !


Στους φίλους μας υποσχεθήκαμε καινοτομίες με την βοήθεια που μας προσφέρει η τεχνολογία και το πρώτο βήμα έγινε με την ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο αγώνων στην Κρήτη. Εδώ αν μας βοηθήσουν τα γήπεδα με τις γραμμές internet (πρέπει να έχουμε ενσύρματη σύνδεση ADSL με πολύ καλό σήμα) τα αποτελέσματα θα είναι πάρα πολύ καλά. Όλες οι μεταδώσει αγώνων μέχρι σήμερα έγιναν με ασύρματο internet και χαμηλό σήμα, για αυτό πρέπει να υπάρχει επιείκεια όσο αφορά το αποτέλεσμα. Πάντως η τεχνογνωσία έγινε κτήμα μας και προχωράμε και σίγουρα στον τομέα αυτό η βελτίωση θα είναι συνεχής.

Την Τρίτη 15-12-09 στις 10μμ ξεκινάμε ένα νέο project. Εβδομαδιαίες ζωντανές εκπομπές μέσω του Kretaworldbasket TV και την βοήθεια του Ανδρέα Κουλάτσογλου και του τηλεοπτικού του στούντιο (Edys TV). Η εικόνα θα μεταδίδεται ζωντανά στο διαδίκτυο και θα παίζει τις επόμενες ημέρες σε μαγνητοσκόπηση από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης.

Στην πρώτη μας εκπομπή θα είναι καλεσμένοι προπονητές που έχουν συνδέσει το όνομα τους με μεγάλες επιτυχίες ομάδων του Ηρακλείου στις Εθνικές κατηγορίες. Νίκος Τούλης, Γιώργος Μακράκης, Γιώργος Βόβορας και Μανόλης Δημητριάδης εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης στην Κρήτη.


Στους χορηγούς – υποστηρικτές μας προστέθηκε από σήμερα και η Pizza Grand των Γιώργο και Νίκο Μπαλτζάκη, η οποία εδώ και χρόνια προσφέρει εκτός των άλλων και την περίφημη τετράγωνη pizza στα δύο καταστήματα της στην Λ. Ικάρου 57, Ηράκλειο & Λ. Ανδρ. Παπανδρέου 57, Αμμουδάρα (Τηλ. Κέντρο: 2810 - 223 223 / Fax: 2810 - 390 050 - Email: info@grand.gr, παραγγελία και μέσω SMS στο 6993 223 22), ενώ εκτός των άλλων και αρκετοί παίκτες του ΟΦΗ και του Ηράκλειου σιτίζονται καθημερινά εκεί. Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους μας και λάτρεις του μπάσκετ αδελφούς Μπαλτζάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην δουλειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: