Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Στην … Σερβία με την Παρτιζάν έσπασαν τα κοντέρ ! Νέο ρεκόρ ημερήσιας θέασης !


Νέο ρεκόρ ημερήσια θέασης (9.000) - Euroleague - week 7 : Παρτίζαν - Εφές Πίλσεν 93-92 (10-12-09) τα τελευταία συγκλονιστικά λεπτά


Το βίντεο με τα τελευταία δραματικά λεπτά του αγώνα της Euroleague (week 7) Παρτίζαν – Εφές Πίλσεν 93-92 το τίμησαν δεόντως οι φίλοι μας οι Σέρβοι, αφού η ημερήσια (11-12-09) θέαση του ξεπέρασε τις 9.000 (τέταρτη αναθεώρηση μέσα στην ημέρα !), που βέβαια είναι και νέο ρεκόρ για το Kretaworldbasket ! Μάλιστα είχε στην διάρκεια αυτή 36 αξιολογήσεις με 5 αστέρια (maximum) και 30 σχόλια (όλα στα Γιουγκοσλάβικα) ! Πολύ κοντά και το βίντεο με τα highlights από το παιχνίδι της ίδια αγωνιστικής της Euroleague Fenerbahce Ulker - Asvel Villeurbanne 61-68, του οποίου η ημερήσια θέαση έφθασε κοντά στις 5.500 !

Θυμίζουμε ότι το βίντεο της Παρτίζαν το είχαμε αφιερώσει στον φίλο μας Νίκο Τούλη, μανιώδη συλλέκτη των … βίντεο μας θρίλερ και του … πόντου, που φαίνεται ότι του έφερε μεγάλο γούρι. Πάντως ο Νίκος να ξέρουν οι … άσπονδοι φίλοι του ότι είναι τους πιο … ενεργούς προπονητές της Κρήτης όσο αφορά την ενημέρωση, την παρακολούθηση, την ανάλυση και κριτική αγώνων μπάσκετ όλων των κατηγοριών, από κατηγορίες … mini μέχρι ΝΒΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: