Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Χρόνια Πολλά από τον ΟΦΗ !



πηγή : www.ofibc,gr

Σε ανακοίνωση του ο ΟΦΗ εύχεται χρόνια πολλά στον μπασκετικό κόμο της Κρήτης, ενώ κάνουν δηλώσεις ο έφορος της ομάδας Μάνος Ξημέρης και ο νέος προπονητής Βαγγέλης Βλάχος. Αναλυτικά :

διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, οι έφοροι της ομάδας Μπάσκετ, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες, εύχονται σε όλους τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας αλλά και στο μπασκετικό κόσμο της Κρήτης, χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και εκπλήρωση των επιθυμιών και των στόχων τους.

Ο έφορος τη ομάδας Μάνος Ξημέρης με την ευκαιρία της έλευσης του νέου προπονητή Βαγγέλη Βλάχο σε δηλώσεις του ανέφερε ότι “καλωσορίζει ένα φίλο που έχει προσφέρει πολλά στον ΟΦΗ στο παρελθόν και ένα προπονητή με πολύ αξιόλογη πορεία τόσο στις υποδομές όσο και σε ομάδες εθνικών κατηγοριών”. Επίσης αναφερόμενος στις μεταγραφικές κινήσεις τονίζει ότι “’έγιναν επαφές με αξιόλογους παίκτες, με ένα εκ των οποίων (Α1) μάλιστα είχε επέλθει καταρχήν συμφωνία, όμως αφενός η κωλυσιεργία της ομάδας του (Τρίκαλα) στο να του να δώσει ελευθέρας και αφετέρου η επιθυμία του νέου προπονητή να δουλέψει με το υπάρχον έμψυχο υλικό της ομάδας, το οποίο θεώρει αξιόλογο και αξιόμαχο, πάγωσαν οποιεσδήποτε κινήσεις”. Τέλος εύχεται με την σειρά του το νέο έτος να φέρει ευτυχία σε όλους, πάνω από όλα με υγεία και η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος με την σειρά του εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά στους φιλάθλους του ΟΦΗ, αλλά και σε όλους τους φίλους του μπάσκετ της Κρήτης, ενώ αναφερόμενος στην έλευση του στην ομάδα τονίζει ότι “ένα φλερτ πολλών χρόνων είχε αίσιο τέλος”, ενώ με την διοίκηση της ομάδας αναφέρει ότι “υπήρχε και υπάρχει αλληλοσεβασμός και αλληλοεκτίμηση”. Τέλος εύχεται η νέα δεκαετία να σημάνει για τον ΟΦΗ το ξεκίνημα μιας νέας ακόμα πιο δυναμικής πορείας στο Ελληνικό μπάσκετ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: