Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Αναπτυξιακό Πρόγραμμα ΕΟΚ : συρρικνώνεται στο ελάχιστο δυνατό ..... Καλαμάτα : τέλος εποχής ; ..... Πανελλήνιο κέντρο πλέον των υποδομών η Ιεράπετρα !

Τέλος Εποχής για Καλαμάτα !
Η Ιεράπετρα Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Κέντρο στις υποδομές !
Στον αέρα οι προκριματικοί αγώνες των Ενώσεων !
Περικοπές στα Αναπτυξιακά Προγράμματα της ΕΟΚ !


Την Τρίτη 15-12-09 γράφαμε με αφορμή επιστολή του φίλου μας Παναγιώτη Καλαϊτζή, δικηγόρου από την Κοζάνη, σχετικά με την αναστολή του Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΟΚ το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά της Καλαμάτας είχαμε αναφέρει :

"Με βάσει όλα τα παραπάνω γίνεται ακόμα πιο εμφανής η μεγάλη προσφορά στις υποδομές της Ελλάδος της Ιεράπετρας, η οποία εκτός του ότι θα αναλάβει και φέτος την διεξαγωγή του Final Six των Αγοριών τον Μάιο, προχώρησε και στην ετήσια διοργάνωση και καθιέρωση Χριστουγεννιάτικου Διεθνούς Εφηβικού Τουρνουά στην πόλη της Ανατολικής Κρήτης. Με όλα αυτά λοιπόν που συμβαίνουν Πανελλήνια στον χώρο των υποδομών, καταλαβαίνουμε όλοι μας πάρα πολύ καλά για μια ακόμα φορά πόσο μεγάλη είναι η προσφορά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας και του Αθλητικού Οργανισμού της πόλης Νίκου Κοϊνά και του Προέδρου του Α.Ο Ιεράπετρα Βαγγέλη Πλεξουσάκη".

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες που είχαμε πριν από λίγο, μετά από μεγάλη προσπάθεια του προέδρου της Ένωσης Κεντρικής και Ανατολικής Πελοποννήσου (ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) και προέδρου του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ Γιάννη Κουτραφούρη, θα γίνει φέτος για τελευταία φορά το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Αγοριών στην Καλαμάτα, ενώ στον αέρα βρίσκονται και οι προκριματικοί αγώνες των ενώσεων και το Final Six σε αγόρια και κορίτσια. Τέλος γίνονται σημαντικές περικοπές στο Αναπτυξιακά Προγράμματα των Ενώσεων, αφού πλέον δεν θα υπάρχουν Νομαρχιακοί Προπονητές αλλά μόνο ο Περιφερειακός σε κάθε ένωση. Και όλα αυτά λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΕΟΚ λόγω περικοπών κονδυλίων από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Να σημειωθεί επίσης ότι η ΕΟΚ από τους 4 Κρητικού Αθλητές που θα πανε στην Καλαμάτα σε λίγες ημέρες έκοψε τον ένα.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας υπήρξε μια πρώτη νύξη για την διεξαγωγή και του τουρνουά των Χριστουγέννων των Αγοριών από του χρόνου στην Ιεράπετρα, παράλληλα με το Διεθνές Εφηβικό Τουρνουά, ενώ εμείς ξεκινήσαμε ήδη προσπάθεια εύρεσης μεγάλου χορηγού για την χρηματοδότηση του Final Six της Ιεράπετρα τον Μάιο του 2010 (στο κομμάτι των μετακινήσεων), που μαζί με τον Δήμο Ιεράπετρας και τον ΑΟ Ιεράπετρας να συνεχίσουν τους μεγάλους αυτούς Πανελλήνιους θεσμούς που τόσα έχουν προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: