Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Ο Καζαμίας με τις ... προβλέψεις μας για το 2009 και τι έγινε στην πραγματικότητα !


Την Τετάρτη 31-12-08 παραθέτοντας στο site - blog τον ... Καζαμίας μας για το 2009 αναφέραμε :

"Με αίσθηση χιούμορ και αγάπης σε αυτούς που αναφερόμαστε γράψαμε τον Καζαμία του 2009 με τις … προβλέψεις μας, αναφερόμενοι πρώτα – πρώτα σε … εμάς και βέβαια στους αγαπημένους μας φίλους".

Σταχυολογούμε μερικές από τις τότε ... προβλέψεις μας και τι έγινε στην πραγματικότητα !

----- Μετά την μεγάλη επιτυχία και θέαση που σημειώνουν τα βίντεο και οι συνεντεύξεις του ..... "προέδρου" (Kretaworldbasket) ο Βασίλης Σκουντής προτείνει συνεργασία στην Κρατική Τηλεόραση στον Σταύρο Λυριντζάκη και ξεκινούν μαζί εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή για τα μπάσκετ.
***** Τελικά ξεκινήσαμε εκπομπή Web TV στο διαδίκτυο !

----- Προπονητής στην Εθνική Παίδων ο Νίκος Σειραγάκης.
***** Ο Νίκος ανέλαβε βοηθός του Γιάννη Γιαννόπουλου στην Μεσογειακή Εθνική Ομάδα !

----- Ο ΟΦΗ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Β’ Εθνική και ο Στέφανος Δέδας δέχεται βροχή προτάσεων από συλλόγους της Α2 και Α1. Μετά από αρκετές συζητήσεις καταλήγει στον ΠΑΟΚ και του δίνεται η εν λευκώ διαχείριση του για την αναγέννηση της ομάδας. Μαζί του στην Θεσσαλονίκη παίρνει και τον στενό συνεργάτη του Γιώργο Γωνιωτάκη. Μετά την άνοδο του ΟΦΗ στην Α2 ο Βασίλης Ξημέρης δηλώνει ότι ο επόμενος στόχος της ομάδας είναι η Α1 κατηγορία.
***** Ο ΟΦΗ ανέβηκε στην Α2 και ο Στέφανος Δέδας ανέλαβε αρχικά βοηθός στην Εθνική Σλοβενίας και στην συνέχεια στον ΑΡΗ.

----- Η Εφηβική ομάδα της Ιεράπετρας κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα με τον Μαρίνο Γαιτανάκη στο πάγκο και κατακτάει για πρώτη φορά στην ιστορία της το Πρωτάθλημα Κρήτης. Ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Πλεξουσάκης δηλώνει ότι "θα προετοιμαστούμε σκληρά ώστε να ξεπεράσουμε την μεγάλη επιτυχία της ΓΕΗ το 1985 και να κατακτήσουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
***** Η ομάδα Εφήβων της Ιεράπετρας έφθασε στον τελικό του Πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΓΟΡ !

----- Λίγο πριν την επιλογή των παιδιών που θα πάνε στην Καλαμάτα ο Βαγγέλης Πλεξουσάκης κάνει την μεγάλη έκπληξη και δημιουργεί Πανελλήνιο πάταγο. Εμφανίζει ένα παιδί που έχει γεννηθεί το 1996 με ύψος 2.15μ το οποίο προετοίμαζαν για ένα χρόνο μυστικά η Μαρία Γιαλούση και ο Μαρίνος Γαιτανάκης. Ο μικρός σαρώνει όλα τα βραβεία τα Χριστούγεννα στην Καλαμάτα και σπάει κάθε ρεκόρ για την ηλικία του. Η Ιεράπετρα γίνεται πλέον το κέντρο των εξελίξεων στις μκρές ηλικίες.
***** Η Ιεράπετρα διοργάνωσε (και ζήτησε την μόνιμη εκεί διεξαγωγή του) το Final Six των Ενώσεων στα Αγόρια και καθιέρωσε σε ετήσια βάση Διεθνές Εφηβικό Τουρνουά. Η Ιεράπετρα έγινε Πανελλήνιο Κέντρο των εξελίξεων στις μκρές ηλικίες.

----- Ο Μανόλης Δημητριάδης και ο Βασίλης Ράλλης γίνονται το πιο πετυχημένο προπονητικό δίδυμο της χρονιά και είναι πλέον περιζήτητοι.
***** Το προπονητικό δίδυμο οδήγησε το "Ηράκλειο" στην Γ' Εθνική κα έκλεισε την χρονιά με την πρώτη θέση στην βαθμολογία !

----- Οι Δήμοι Ηρακλείου και Αλικαρνασσού και η Νομαρχία αναλαμβάνουν από κοινού την διαχείριση του νέου κλειστού στα Δύο Αοράκια και η ΕΟΚ ορίζει το γήπεδο σαν την επίσημη έδρα της Εθνικής ομάδας Ανδρών.
***** Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το φετινό All Star Game της ΕΣΑΚΕ (Α1) θα γίνει στα Δύο Αοράκια !

----- Κίνηση ματ των "μπασκετικών σαιτάδων" της Κρήτης. Το "τρύπιο καλάθι", ο "tambys", ο "πρόεδρος" και το "ergobasket" συνενώνονται και δημιουργούν ένα πανίσχυρο site στο internet.
***** Σε σύντομο διάστημα το πρώτο Portal Site στην Κρήτη αποκλειστικά για το Μπάσκετ θα είναι στον αέρα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: