Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Μικτή Κρήτης Αγοριών ΕΚΑΣΚ : ολαταχώς προς τα πίσω !

(σημείωση : καλό θα είναι τις κλήσεις και τους αποκλεισμούς των αθλητών που συμμετέχουν στην Μικτή Κρήτης να τις διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΑΣΚ και να μην τις μαθαίνουμε αρμόδιοι και αναρμόδιοι από το …Face Book !!!)

Θα κλείσουμε το 2009 (για να μην αρχίσουμε να γκρινιάζουμε Πρωτοχρονιάτικα) με μια άσχημη είδηση, που αφορά τις υποδομές.

Η ΕΟΚ αποφάσισε να μην γίνει το διήμερο τουρνουά της Μικτής Κρήτης Αγοριών της ΕΚΑΣΚ με την αντίστοιχη ομάδα της Αττικής (ΕΣΚΑ) στις 9 και 10 Ιανουαρίου λόγω οικονομικών προβλημάτων. Μετά την εξέλιξη αυτή ακυρώθηκαν και οι προπονήσεις που είχαν προγραμματιστεί για την Μικτή Κρήτης στις 2 και 3 Ιανουαρίου (Σάββατο και Κυριακή).

Αυτό που μας προκαλεί εντύπωση, πέρα από την αναμενόμενη (για όσους γνωρίζουν) απόφαση της ΕΟΚ, είναι και η απόφαση για να το να μην γίνει προπόνηση της Μικτής την Δευτέρα 4-12-09. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το σκεπτικό της, αφού η Μικτή Κρήτης έχει κάνει όλη και όλη μια προπόνηση. Εκτός και αν η υπερκόπωση κάποιων λόγω του ταξιδιού στην Καλαμάτα επέβαλαν την σχετική ξεκούραση τους.

Είμαστε σίγουροι ότι πολλοί θα αναπολήσουν την περυσινή προετοιμασία της αντίστοιχης ομάδας (φωτογραφία), που ολοκληρώθηκε με το ανεπανάληπτο και ιστορικό προπονητικό camp στην Χερσόνησο στο πολυτελές ξενοδοχείο Royal Belvedere, προσφορά της οικογένειας Σκουλή και του Μανόλη Λιανδράκη.

Και βέβαια όσο περνάει ο καιρός όλοι θα καταλάβουμε και θα εμπεδώσουμε πολυ καλά τι μεγάλη σημασία και προσφορά στις υποδομές του Διεθνούς Τουρνουά Εφήβων της Ιεράπετρας , ειδικά αν τελικά (όπως φημολογείται έντονα) δεν γίνει το Final Six των Ενώσεων σε Αγόρια και Κορίτσια !

Δεν υπάρχουν σχόλια: