Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Οι δουλείες του ποδαριού και οι ψευτόμαγκες !

Αγαπημένε φίλε μας Γιάννη όποιος διορίζεται σε μια τιμητική θέση ευθύνης θα πρέπει να έχει και την υπομονή να υποστηρίξει τις επιλογές του και να πείσει για αυτές. Αν χάνεις την ψυχραιμία σου γιατί οι επιλογές σου έγιναν στο πόδι και δεν μπορείς με ψυχραιμία να τις δικαιολογήσεις, τότε δεν κάνεις για την θέση που σου επιλέξανε και καλό θα είναι να πας το συντομότερο σπίτι σου.
Όσο για τον τσαμπουκά σου και την “αλήτικη συμπεριφορά” σου να την κρατήσεις για εκεί που σε παίρνει, γιατί εμείς δεν μασήσαμε με πολύ σκληρότερους ψευτόμαγκες.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην συνέχεια,
όχι γιατί αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε μαζί σου λόγω της συμπεριφοράς σου, αλλά γιατί αυτό που εσύ δεν μπόρεσες να δεις και να καταλάβεις με την ανυπαρξία σου και την παντελή απουσία σου από εκεί που σε τοποθέτησαν, το είδαν όλοι οι άλλοι που παρακολουθούν ανελιπώς τον συγκεκριμένο αυτό χώρο εδώ και 2 με 3 χρόνια και αναρωτιούνται τι ρόλο τραβάς !

*****
Επειδή λάβαμε και ακούσαμε πολλά σχόλια, διευκρινίζομαι προς πάσα κατεύθυνση για αποφυγή κάθε παρεξήγησης, δικαστικών περιπλοκών και επιπλοκών όπως μας ανέφερε και ένας φίλος μας δικηγόρος, ότι όλα τα παραπάνω δεν αφορούν σε καμία περίπτωση οποιονδήποτε από την Κρήτη που να έχει οποιαδήποτε σχέση με το Μπάσκετ ή να είναι σχετικός με τον χώρο της Καλαθοσφαίρισης. Η αναφορά μας αφορά φίλο του διαδικτύου που ασχολείται με την επιλογή ταλέντων και συγκρότηση ομάδων στον χώρο της κωπηλασίας μέσω … τηλεδιασκέψεων και ακριβώς η περίεργη μέθοδος αυτή που εφαρμόζει και τα ακατανόητα σε εμάς κριτήρια επιλογής του που βασίζονται όχι στην φυσική παρουσία του αλλά στην εκ του μακρόθεν και εκ περιτροπής παρακολούθηση, ήταν και η αφορμή του σχολίου μας και η σχετική κόντρα που προέκυψε κατά την ανταλλαγή απόψεων !

Δεν υπάρχουν σχόλια: