Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

"Τα φώτα της μπασκετικής Ελλάδας στραμμένα στην Ιεράπετρα" !

Στο www.basketblog.gr διαβάζουμε τα παρακάτω :

Στο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Εφήβων, που διοργανώνει το τριήμερο 27-29 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο "Μάρκος Φωνιαδάκης", η Ιεράπετρα αναφέρθηκε ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας, Βαγγέλης Πλεξουσάκης.
"Το Διεθνές Tουρνουά Εφήβων που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας είναι ένα πολύ μεγάλο γεγονός για τα μπασκετικά δρώμενα της χώρας, αφού δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο, σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές χώρες που δίνουν προτεραιότητα σε τουρνουά μικρών ηλικιών", εξήγησε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, για να προσθέσει:

Α.Ο. Ιεράπετρα στηρίζει την επιλογή του για ενασχόληση με τις μικρές ηλικίες και τραβάει τα φώτα της μπασκετικής Ελλάδας για τρεις ημέρες στη μικρή μας πόλη, η οποία θα γεμίσει από τα παιδιά και τους γονείς τους. Η παρουσία της Εθνικής Εφήβων δίνει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη στη διοργάνωση και πρέπει να αναφέρω εδώ ότι η παρέμβαση του δημάρχου κ. Μαστοράκη ήταν καταλυτική για να το καταφέρουμε αυτό".

Ο Βαγγέλης Πλεξουσάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις τοπικές Αρχές, παραδεχόμενος: "Πρέπει να πούμε εδώ, σαν σύλλογος και σαν τοπική κοινωνία, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον δήμαρχο, αλλά και στον άνθρωπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε αυτό το σχέδιο επί μήνες, και μιλώ για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και των ΔΗΧΑΙ, Νίκο Κόινα, που δέχτηκαν να αναλάβουν και αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, προσφέροντας στην πόλη και ιδιαίτερα στη νεολαία της ένα μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσει να ασχολείται με τον υγιή αθλητισμό, τα οφέλη του οποίου είναι ήδη ορατά στα μάτια των γονιών και όχι μόνο".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του έκανε το απαραίτητο κάλεσμα στον κόσμο: "Περιμένουμε, λοιπόν, τον κόσμο της Ιεράπετρας να τιμήσει με την παρουσία του το τουρνουά, τους φιλοξενούμενους , τον Δήμο Ιεράπετρας και τους ανθρώπους που εργάστηκαν για να προσφέρουν κάτι τόσο μεγάλο στην τοπική κοινωνία μιας τόσο απομακρυσμένης πόλης, όπως είναι η δική μας. Να σημειώσω ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: