Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Νίκος Καραγιάννης : "Ο Τακιανός έχει απωθημένα" - Φώτης Τακιανός : "δεν χαιρέτησα ούτε τους διαιτητές" !

πηγή : www.basketblog.gr
"Αντισυναδελφική"
, χαρακτήρισε την συμπεριφορά του προπονητή του ΚΑΟΔ Φώτη Τακιανού, ο τεχνικός του Ρεθύμνου Νίκος Καραγιάννης. Η αφορμή για την ένταση δόθηκε τρία δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα, όταν ο κόουτς των Δραμινών, πήρε τάιμ άουτ, τη στιγμή που η ομάδα του είχε εξασφαλίσει τους δύο πολύτιμους πόντους.
Σε δηλώσεις του στην κρητική ιστοσελίδα "goodnet.gr", ο Νίκος Καραγιάννης εξέφρασε την οργή του για την συμπεριφορά του ομολόγου του: "Χάσαμε γιατί στα κρίσιμα σημεία κάναμε κάποια λάθη και δεν ήμασταν καλοί στα αμυντικά ριμπάουντ. Η ενέργεια του Τακιανού να πάρει τάιμ-άουτ στα 3 τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, και ενώ η διαφορά ήταν σε διψήφιο νούμερο δείχνει ότι έχει απωθημένα, προφανώς για την ομάδα του Ρεθύμνου. Υπάρχει όμως και ο δεύτερος γύρος στην έδρα μας και θα είναι καλοδεχούμενος. Είναι πραγματικά λυπηρό να υπάρχει τέτοια αντισυναδελφικότητα στον κλάδο μας. Δε με χαιρέτισε ούτε πριν, αλλά ούτε και μετά τη λήξη του αγώνα.

To basketblog.gr, επικοινώνησε με τον τεχνικό του ΚΑΟΔ Φώτη Τακιανό, ο οποίος πήρε θέση στα όσα του καταλόγισε ο προπονητής του Ρεθύμνου: "Όσον αφορά στο τάιμ άουτ, που πήρα 4'' πριν τη λήξη του αγώνα (ΚΑΟΔ - Ρέθυμνο), το έκανα καθαρά για αγωνιστικούς λόγους. Σε εκείνο το σημείο είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας και μπορούσαμε να αυξήσουμε την διαφορά ακόμη περισσότερο. Σαν προπονητής, οφείλω να αυξήσω όσο περισσότερο γίνεται τους πόντους που θα κερδίσει η ομάδα μου, καθώς σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Α2, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί στο τέλος η τελική διαφορά μιας νίκης", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: "Για το ότι δεν χαιρέτησα τον συνάδελφο προπονητή, μετά το τέλος του αγώνα, έχει δίκιο, όμως με όλη αυτή τη κατάσταση που επικρατούσε πως ήταν δυνατόν; Με τη λήξη της συνάντησης έτρεξα στο παρκέ να ...μαζέψω τους παίκτες μου καθώς υπήρχε τρομερή ένταση και παραλίγο να έχουμε γενική σύρραξη μεταξύ των αθλητών. Παράλληλα, προσπάθησα να ηρεμήσω την εξέδρα... Μέσα σε όλο αυτό το χαμό, προκαλεί εντύπωση που δεν κατευθύνθηκα να χαιρετήσω; Άλλωστε ήταν τέτοια η ένταση, που δεν χαιρέτησα ούτε τους διαιτητές, ούτε κανέναν... Πιστεύω πάντως ότι είναι μεγάλο λάθος να προσπαθούν κάποιοι να μετατοπίσουν τις ευθύνες για την ήττα της ομάδας τους σε άλλους...", ήταν τα λόγια του Φώτη Τακιανού

Δεν υπάρχουν σχόλια: