Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

A2 Ανδρών : απίστευτες καταγγελίες του προέδρου της Ολυμπιάδας Πατρών !


Από το site www.mats.gr μεταφέρουμε τα παρακάτω :

"Την πρώτη εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2_Εθνικής γνώρισε η Ολυμπιάδα και ένα νικηφόρο σερί τριών επιτυχιών σταμάτησε για τους πορτοκαλί από το Ρέθυμνο με 77-79.
Η Πατρινή ομάδα ήταν μέτρια στο πρώτο μέρος ενώ στην τελευταία φάση θα μπορούσε να πάει το ματς τουλάχιστον σε παράταση αν μετά το άστοχο τρίποντο του Γκαγκαλούδη έμπαινε το φόλοου του Κακαρούδη!

Παράπονα από τη διαιτησία των Καλδίρη, Μαλανδρή και Τσώνου έχουν οι πορτοκαλί ενώ στο τέλος ο Νίκος Μπογονικολός (
σ.σ πρόεδρος της Ολυμπιάδας Πατρών) προέβει σε καταγγελία που θα σταλεί μάλιστα σε ΕΟΚ και ΦΙΜΠΑ για πίεση από μάνατζερ:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση. Και οι ήττες είναι στο πρόγραμμα και μέρες που είναι δε στενοχωριέμαι μιας και ο κόσμος ταλαιπωρείται από πιο σοβαρά ζητήματα από μπάσκετ. Μπορεί ο χώρος να έχει λαμόγια αλλά εγώ δε θα μείνω μέσα στην λάσπη μαζί τους. Κατονομάζω με στοιχεία δύο μάνατζερ (σ.σ Δελημπαλταδάκη και Καπάζογλου) πως με πίεσαν με μηνύματα χτες και σήμερα αναφορικά με τη διαιτησία. Εγώ δεν ενέδωσα ούτε σήμερα ούτε πέρυσι και πάλι με το Ρέθυμνο εκτός έδρας. Έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους και να μην κρύβομαι.Είμαι στη διάθεση του αθλητικού δικαστή. Δεν τα έχω με την ΕΟΚ. Άλλωστε και ο πρόεδρος της ΕΟΚ τους θεωρεί μάστιγα τους μανατζαραίους. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας τίμια και με ψηλά το κεφάλι»
".

Μετά τις καταγγελίες του προέδρου της Ολυμπιάδας, Νίκου Μπογονικολού, περί μάνατζερ και διαιτησίας, η ΚΑΕ της Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί ότι θα καταθέσει όλα στοιχεία που έχει στην διάθεση της στους αρμόδιους φορείς.
"Η ΚΑΕ Ολύμπια έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΟΚ και στη FIBA, τους αποστέλλει στοιχεία και θεωρεί βέβαιο ότι μετά την καταγγελία - δήλωση του προέδρου Νίκου Μπογονικολού θα γίνουν οι δέοντες ενέργειες για το επίμαχο ζήτημα", αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: