Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΕΟΚ : Τροποποιήσεις Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων !


Στο Άρθρο 1 της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 επέρχονται οι παρακάτω τροποποιήσεις σε ό,τι αφορά τις ημερομηνίες τέλεσης των προκριματικών και τελικών αγώνων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων, καθώς και του Ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών:

Α) Οι προκριματικοί των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων θα διεξαχθούν στο διάστημα 27-31/3/2010 και οι τελικοί στο διάστημα 7-11/4/2010.
Β) Οι προκριματικοί και οι τελικοί των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων και Κορασίδων και το Ειδικό Πρωτάθλημα για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών θα διεξαχθούν σε χρόνο ανάλογο με τις μαθητικές υποχρεώσεις και τις υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων.
Γ) Ο χρόνος διεξαγωγής του Ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στον 2ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών παραμένει ο ορισθείς από την παραπάνω Γενική Προκήρυξη (7-11/4/2010).

Κατόπιν των ανωτέρω, οι Ενώσεις και ΤΕ/ΕΟΚ θα πρέπει να περατώσουν έγκαιρα τα σχετικά πρωταθλήματά τους, ενώ παράλληλα παρακαλούνται να κοινοποιήσουν την παρούσα σε όλα τα σωματεία της δύναμής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: