Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Επιτυχίες των Κρητικών Διαιτητών Γιάννη Μαλαμά και Μηνά Χαλαμπαλάκη !


Το προηγούμενο Σάββατο 12/12/09, η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ της Ε.Ο.Κ. διοργάνωσε «κλειστό», επιμορφωτικό σεμινάριο για κάποιους φερέλπιδες διαιτητές οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αξιολογηθούν τα αμέσως επόμενα χρόνια σε υψηλότερες κατηγορίες. Συμμετείχαν 13 αξιολογημένοι διαιτητές της Β’ εθνικής κατηγορίας απ’ όλη την Ελλάδα. Απ’ το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης κλήθηκε να συμμετάσχει ο Γιάννης Μαλαμάς, γεγονός το οποίο αποτελεί σημαντική επιτυχία τόσο για τον ίδιο όσο και για το ΣΥΔΚΑΚ. Με τη συμμετοχή του αυτή ο Γιάννης Μαλαμάς επιβεβαιώνει γι’ άλλη μια φορά τα θετικότατα σχόλια των παραγόντων της διαιτησίας και των ομάδων, εξαργυρώνοντας παράλληλα την πολύ καλή πορεία που διαγράφει τόσο στα εθνικά, όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα.
Την ίδια ημέρα η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ διεξήγαγε επαναληπτικές εξετάσεις για όλους τους αξιολογημένους διαιτητές που απουσίασαν δικαιολογημένα απ’ τις εξετάσεις του Οκτωβρίου. Ο Μηνάς Χαλαμπαλάκης πέρασε με επιτυχία τόσο τα γραπτά, όσο και το αγωνιστικό τεστ και πλέον τίθεται στη διάθεση της ΚΕΔ/ΕΟΚ για τους ορισμούς των εθνικών πρωταθλημάτων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΔΚΑΚ με ανακοίνωση του εύχεται στους δύο ανωτέρω διαιτητές (στην φωτογραφία με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Μιχάλη Μαχαιριανάκη) καλή επιτυχία στα παιχνίδια που διευθύνουν και γρήγορα να πραγματοποιηθούν τα όνειρα τους γι’ άνοδο σε ανώτερες κατηγορίες της διαιτησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: