Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Πρωτάθλημα Εφήβων Κρήτης : Ιεράπετρα και ΑΓΟΡ στον μεγάλο τελικό !


Πρωτάθλημα Εφήβων Κρήτης : ΟΦΗ - Ιεράπετρα 69-78 (21-12-09)


Η Ιεράπετρα με τον Μαρίνο Γαϊτανάκη (το 24-0 έγινε σήμερα στο ΒΑΚ 25-0 !) στον μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος Εφήβων Κρήτης με αντίπαλο τον ΑΓΟΡ.

Φοβερή και αξιέπαινη η προσπάθεια των αθλητών του Γιώργου Γωνιωτάκη για να αντρέψει ο ΟΦΗ στο τελευταίο δεκάλεπτο το σκορ.

Η μεγάλη εμπειρία του Γιώργου Μπορμπαντωνάκη βοήθησε σημαντικά στο να "κρατηθεί" ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και πάθος, ειδικά προς το τέλος του (στην φωτογραφία Κατσαπρακάκης - Γιακουμάκη - Καπετάνιου - Σμυρνάκης - Μπορμπαντωνάκης)

Μεγάλο παιχνίδι στο ΒΑΚ στο τελευταίο δεκάλεπτο στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Εφήβων Κρήτης, με την Ιεράπετρα να παίρνει στο τέλος την νίκη και να προκρίνεται αήττητη (10-0) στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον ΑΓΟΡ, ένα παιχνίδι που αναμένεται συναρπαστικό !
(δείτε σε λίγο το βίντεο με το συναρπαστικό τελευταίο δεκάλεπτο)

ΟΦΗ - Ιεράπετρα 69-78
Δεκάλεπτα : 11-18, 20-34, 37-53, 69-78
O.Φ.Η.(Γωνιωτάκης): Καρακωνσταντάκης Κ.11(1), Καρδάσης 13, Σαράντης 8(1), Παντατοσάκης 6(1), Ξενάκης, Σκεπασιανός 9, Καρακωνσταντάκης Γ.9, Νικηφόρος 13.
Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Γαϊτανάκης): Aθενάκης, Βασιλειάδης 13, Κουφάκης, Μαρκάκης 10(2), Παπαδάκης 13(1), Μάλλιαρης 27(2), Van De Bilt, Γιαννακουδάκης 6(2), Σκύβαλος, Βελημβασάκης 9.


Έχουμε και ένα σχόλιο φίλου μας στην αναφορά μας στην δήλωση του προπονητή της Ιεράπετρας Μαρίνου Γαϊτανάκη με επίκεντρο το : "Παραγωγική διαδικασία" σημαινει σκληρή δουλειά στην αφάνεια και ειναι αντίθετη με το "γίνομαι προπονητης με τα λεφτά του προέδρου".

Αναφέρει λοιπόν ο φίλος μας :
Δε βρίσκω το λόγο να είναι αυτά που είπε ο Μαρίνος η δήλωση της χρονιάς. Το σίγουρο ειναι πως η δουλειά του δεν έχει αναγνωριστεί, οχι μονο τώρα που ούτος η αλλως δεν γινεται διαφορετικα, αλλα και στο τοπικο που πηρε νταμπλ με μια μονο ήττα ολη τη χρονιά. Παραγωγική διαδικασία σίγουρα σημαίνει σκληρή δουλειά στην αφάνεια και σιγουρα δεν σημαινει πρωτοσέλιδα αλλα εναι και απειροελαχιστες οι περιπτωσεις προπονητων που δε θελουν να γινουν προπονητες με τα λεφτα του προεδρου για να δουμε το θεμα πιο σφαιρικα.Ο μονος προπονητης που θυμαμαι να μη θελει αλλες μεταγραφες για να μη χρεωσει τον προεδρο ειναι ο Παβλισεβιτς. Αληθεια ποσα χρονια εχει να δουλεψει? Δεν μ'αρεσει να ευλογω τα γενια μου αλλα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος απο τη φετινη προσπαθεια και συγκρινοντας την με παλαιοτερες μπορω να πω οτι βαζοντας στη ζυγαρια τι δινεις απο τη μία και τι αποκομίζεις απο την άλλη η διαφορα με τα προηγουμενα χρονια ειναι τεραστια , αλλα οι πολιτικές των προηγούμενων χρόνων δεν πρεπει να μας απασχολουν στην παρουσα και οι κριτικές από τους θεωρητικούς ειναι μερος του παιχνιδιου και ζουμε μ'αυτο χρονια αλλωστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: