Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Η δωδεκάδα της Μικτής Κρήτης U18 που θα αγωνισθεί στο Διεθνές Τουρνουά της Ιεράπετρας !

Τελευταία προπόνηση της Μικτής Κρήτης U18 την Κυριακή 27-12-09 στις 5:30μμ στην Αλικαρνασσό. Τα παιδιά που θα συμετάσχουν στην αποστολή από Χανιά και Ρέθυμνο θα φιλοξενηθούν σε σπίτια γονέων στο Ηράκλειο και η αποστολή θα αναχωρήσει την Δευτέρα 28-12-09 στις 9:30πμ από την Αλικαρνασσό για την Ιεράπετρα.

Ο προπονητής της ομάδας Αλέξης Χριστοδούλου επέλεξε τους παρακάτω 12 αθλητές : Κατσαμπρακάκης Γρηγόρης (Εργοτέλης), Νίχλος Μανόλης (Ηρόδοτος), Καρακωνσταντάκης Γιώργος (ΟΦΗ), Αυγουστάκης Μιχάλης (Ηράκλειο), Φραγκιαδάκης (Ηράκλειο), Σταθάκης Δημήτρης (Αιγάλεω), Καράλης Στέλιος (ΟΦΗ), Σαρζετάκης (ΑΓΟΡ), Στίκας (ΑΓΟΡ), Κυριακάκης Κάρολος (Κύδων), Μανίκοτιτς (Κύδων), Σπανουδάκης Μανόλης (Κύδων). Αρχηγός της αποστολής είναι το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΚ Μάνθος Σταθάκης.


Τέλος επί της ευκαιρίας της άφιξης το Σάββατο το μεσημέρι της Εθνικής Εφήβων U17 ας θυμηθούμε τι ακριβώς έγινε το 2008 στον Πύργο με την κατάκτηση (για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ) του Χρυσού Μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 από την ομάδα του Γιώργου Βλασσόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: