Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

"Πίστευα ότι θα το έβαζε"


Η απογοήτευση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των διεθνών μας μετά το ματς κόντρα στους Αργεντινούς. Η κατάκτηση της 5ης θέσης δεν άφησε ικανοποιημένους παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ενώ κανείς δεν είχε όρεξη για λόγια. O Παναγιώτης Βασιλόπουλος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του, τονίζοντας για το τελευταίο σουτ του Σπανούλη: "Πίστευα ότι θα το έβαζε ο Βασίλης", είπε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ και συνέχισε:
"Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις μετά από τέτοια παιχνίδια. Και τι να πεις; Τι να πεις όταν έχεις χάσεις και δεν έχεις δώσει το 100%, δεν έχεις παίξει αυτό που μπορείς. Τι να πεις για τα τόσα λάθη, τα τόσα επιπόλαια λάθη σε κρίσιμα σημεία. Αναφέρομαι στο κάρφωμα και αμέσως μετά δεχτήκαμε δύο τρίποντα. Ειλικρινά λυπάμαι. Τι να πεις;".

Για την ομάδα της Αργεντινής, ο Βασιλόπουλος ειπε: "Σίγουρα είναι μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και ικανούς στο σκοράρισμα. Ήταν σε καλή μέρα και πολύ εύστοχοι σήμερα. Κάναμε πολλά λάθη και η Αργεντινή είναι μία ομάδα έμπειρη. Ξέρουν να παίζουν σε τέτοια παιχνίδια και ξέρουν να κρατήσουν τη διαφορά".

Ερωτηθείς αν τον "γεμίζει" η 5η θέση που κατέλαβε η Εθνική στο Πεκίνο, ο Βασιλόπουλος απάντησε: "Δεν με "γεμίζει" να είμαστε 5οι σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτή η ομάδα είχε στόχο το μετάλλιο. Δυστυχώς, όμως, είμαστε εδώ, στην 5η θέση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: