Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Εθνική Ανδρών : Μέσω Γαλλίας η επιστροφή...

Πηγή : http://www.superbasket.gr/ , http://www.sport-fm.gr

Το απόγευμα της Παρασκευής θα επιστρέψει η εθνική ομάδα μπάσκετ στη βάση της. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του άλλαξαν τελικά την πτήση τους και θα έρθουν κάποιες ώρες νωρίτερα απ’ ότι αρχικά σχεδιαζόταν.

Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει το βράδυ της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) από το Πεκίνο και μέσω Γαλλίας αναμένεται στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 15.20 το απόγευμα της Παρασκευής.

Η επιστροφή της Εθνικής ήταν προγραμματισμένη για αργότερα, αλλά μετά την ήττα από την Αργεντινή η αλήθεια είναι πως τα μέλη της ομάδας δεν τα χωρά ο τόπος! Η απογοήτευση είναι μεγάλη, καθώς άπαντες θεωρούν πως είχαν τις δυνατότητες να πάρουν την πρόκριση για την τετράδα και να διεκδικήσουν την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Έτσι προτιμήθηκε η επιστροφή μία ώρα αρχύτερα, για τον επιπρόσθετο λόγο πως οι παίκτες θα έχουν κάποιες ακόμη ημέρες ξεκούρασης στη διάθεσή τους πριν αρχίσουν προπονήσεις με τους συλλόγους τους. Άλλωστε το φετινό καλοκαίρι ήταν μακρύ (με την προετοιμασία για το Προολυμπιακό Τουρνουά να αρχίζει στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου και τις υποχρεώσεις να ολοκληρώνονται δύο μήνες μετά) και η κόπωση-ψυχολογική και σωματική-είναι μεγάλη. Το προσεχές διάστημα αναμένεται να καταστεί σαφές αν ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα παραμείνει στο τιμόνι της Εθνικής ομάδας ή θα αποχωρήσει υπό την πίεση και την κριτική που έχει δεχτεί (από μερίδα φιλάθλων και ΜΜΕ) λόγω της παράλληλης ενασχόλησής του στον Ολυμπιακό. Επίσης θα πρέπει αργά ή γρήγορα να κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους για τις επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής (με πρώτη το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας το 2009) ορισμένοι παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: