Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2008

ΑΓΟΡ : Παρουσίασε το νέο σήμα...Το απόγευμα της Τετάρτης το Ρέθυμνο παρουσίασε το νέο του σήμα, δείχνοντας ότι η κρητική ομάδα μπαίνει σε νέα εποχή.
Η ανακοίνωση της κρητικής ομάδας αναφέρει: "Παρουσιάστηκε απόψε στα γραφεία της ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΕ το νέο λογότυπο της ομάδας απο την Διοίκηση της ΚΑΕ και τον δημιουργό του νέου σήματος Κώστα Μαμαγκάκη. Ο πρόεδρος της Ρέθυμνο ΚΑΕ Νίκος Σαραντινός τόνισε οτι το Ρέθυμνο AEGEAN μπαίνει σε νέα εποχή και ευχαρίστησε τον Κώστα Μαμαγκάκη αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες του στην ΚΑΕ που επιμελήθηκαν αυτή την δουλειά".
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρης Τζέτζος τόνισε: "Η αλλαγή του προφίλ του ΑΓΟΡ ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε πριν από 1,5 χρόνο περίπου και συγκεκριμένα λίγο πριν τη συμμετοχή μας στο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος το 2007. Η άποψη αυτή που έχει να κάνει με το επικοινωνιακό προφίλ της ομάδας πιστεύουμε ότι ωρίμασε και ήρθε ο κατάλληλος χρόνος να γίνει. Νομίζω πως θα γινόταν και αν μέναμε στην Α1 κατηγορία. Η Ρέθυμνο ΚΑΕ από πέρσι ξεκίνησε και λειτουργεί με ένα σύγχρονο μοντέλο διοίκησης και οργάνωσης στα πρότυπα μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών συλλόγων. Η διεύρυνση του μετοχικού σχήματος και η είσοδος νέων μελών –φίλων μας, έδωσε μια νέα δυναμική που δεν ήταν δυνατόν να μην φέρει και ένα καινούριο αέρα επικοινωνίας στην ομάδα. Η δυναμική αυτή επιβάλλει και μια σύγχρονη αντίληψη στο προφίλ που βεβαίως ξεκινά από το σήμα μας. Το νέο σήμα έχει στόχο τη δημιουργία ενός brand, δηλαδή ενός επωνύμου προϊόντος – και μάλιστα στην κυριολεξία με ονομασία προέλευσης- που θα είναι περισσότερο αναγνωρίσιμο και κατά το δυνατόν εμπορικότερο, με την έννοια της προβολής και προσέλκυσης ακόμη περισσοτέρων φιλάθλων-φίλων κοντά στην ομάδα. Χτίστηκε πάνω στη φιλοσοφία μας, που είναι η ανταπόδοση της αγάπης, την οποία έχουμε εισπράξει από τον τόπο που μεγαλώσαμε και ζούμε, εδώ που αυτή η ομάδα ανδρώθηκε και μας έδωσε μεγάλες συγκινήσεις. Αυτή την πόλη πρέπει να τιμήσουμε και να μείνει το όνομα της στη φανέλα της ομάδας, προβάλλοντας την και τιμώντας την αγάπη του κόσμου που μας στηρίζει. Έτσι λοιπόν τα χαρακτηριστικά του νέου σήματος είναι το Ρέθυμνο και τα 2 δελφίνια που είναι και το σήμα της πόλης μας. Συγχαρητήρια στον Κώστα Μαμαγκάκη για την εξαιρετική δουλειά του και τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: