Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Ολυμπιακοί : "Να γίνουμε καλή ομάδα"

Οι απουσίες ήταν πολλές, αλλά οι παρουσίες έδωσαν το δικό τους χρώμα στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού. Η προπόνηση έγινε στο βοηθητικό του ΣΕΦ και οι… νέοι Τζος Τσίλντρες και Νίκολα Βούισιτς έκλεψαν την παράσταση. Το παρών έδωσε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ… έκτακτη ήταν η συμμετοχή του Παναγιώτης Γιαννάκη.


Ας αρχίσουμε, λοιπόν, με τους παρόντες. Πέραν των Τσίλντρες και Βούισιτς, ήταν εκεί οι Γκριρ, Βουγιούκας, Μιλόσεβιτς, Σλούκας, Γιαννόπουλος, Καραθανάσης και οι έφηβοι Καμπούρης, Πράτης και Τσουράκης. Ολοι αυτόί θα γυμνάζονται στο ΣΕΦ μέχρι τις 5 Σεπτέμβρη και μετά θα πάνε στο Καρπενήσι. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις ως τις 5 Σεπτεμβρίου με μοναδικό ρεπό το Σάββατο, 30 Αυγούστου. Στις 6 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με την παρουσία και των έξι Ελλήνων διεθνών (Παπαλουκάς, Βασιλόπουλος, Μπουρούσης, Πρίντεζης, Σχορτσανίτης και Πελεκάνος) οι οποίοι θα περάσουν από αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις πριν από την αναχώρηση της ομάδας.


Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γιαννάκης καλωσόρισαν νέους και παλιούς παίκτες της ομάδας, ενώ στη συνέχεια η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη των άμεσων συνεργατών του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Μάνου Μανουσέλη, του Χρήστου Μαρμαρινού, του Μίλαν Τόμιτς και του Ανδρέα Γκατζούλη.

«Όλα τα προβλήματά σας είναι λυμένα και ότι πρόβλημα δημιουργηθεί η ομάδα θα είναι δίπλα σας για να υπάρξει άμεση λύση. Το μόνο που πρέπει να σκέφτεστε εσείς είναι το μπάσκετ. Καλή χρονιά σ όλους και πάνω απ όλα υγεία», τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ο Παναγιώτης Γιαννάκης από τη μεριά του τόνισε: «Δυο πράγματα περιμένουμε από σας. Σκληρή δουλειά στο παρκέ και σεβασμό στους συμπαίκτες σας. Είστε όλοι ταλαντούχοι, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να γίνουμε και καλή ομάδα».

Νέα πρόσωπα στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» και οι φυσιοθεραπευτές Μάριος Τσαγκαράς, Παναγιώτης Μπαλατσός, αλλά και ο γιατρός Κώστας Χατζούλης που πήρε τη θέση του Χρήστου Βάσσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: