Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Μαρούσι - Μαρκόπουλος: «Αισιοδοξία λόγω διάθεσης…»



Στην Πορταριά θα μεταβεί αύριο (27/08) η αποστολή του Αμαρουσίου, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Εκεί θα παραμείνει ως τις 7 Σεπτεμβρίου και την ίδια μέρα ταξιδέψει στην Λάρισα για το πρώτο φιλικό κόντρα στην Ολύμπια.

«Είναι ένα σημαντικό κομμάτι γιατί αφενός θα δουλέψουμε σε θέματα τακτικής και αφετέρου μένοντας όλοι μαζί θα συνεργαστούμε ώστε να βρούμε την απαραίτητη χημεία μέσα και έξω από το γήπεδο. Μέχρις στιγμής τα παιδιά δείχνουν τρομερή διάθεση που μας κάνει να αισιοδοξούμε», δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Στην αποστολή μετέχουν όλοι οι παίκτες και το επιτελείο με εξαίρεση τα δυο μέλη της Εθνικής ομάδας. Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης και ο Νίκος Λινάρδος έχουν άδεια για να ξεκουραστούν από την σκληρή προσπάθεια των Ολυμπιακών Αγώνων θα ενσωματωθούν στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τον Γιώργο Βαβέτση (γυμναστή) θα δουλέψουν με τους: Κις, Κουμπούρα, Στεφανίδη, Παπαντωνίου, Χαραλαμπίδη, Πάντιους, Στίβενσον, Πατ Καλάθη (παρέλαβε και την ελληνική ταυτότητά του), Νοέα, Μαυροκεφαλίδη, Καϊμακόγλου, Μαυροειδή, Τουντζιαράκη.

*** Την Τρίτη λύθηκε , κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Μιχάλη Παραγιό.

*** Στην τελευταία προπόνηση που έγινε στον Άγιο Θωμά κέρασαν για τα γενέθλια που είχαν την Τρίτη, ο Σταύρος Ελληνιάδης και ο Νίκος Λινάρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: