Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

ΝΒΑ : Πρόγραμμα για όλα τα γούστα



Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου ξεκινούν τα παιχνίδια προετοιμασίας για τις ομάδες του ΝΒΑ και το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα αυξημένο, καθώς υπάρχει τρομερή ποικιλία. Συνολικά θα διεξαχθούν 115 παιχνίδια προετοιμασίας, 33 θα διεξαχθούν σε πόλεις που δεν εκπροσωπούνται από ομάδες του ΝΒΑ, ενώ στο πρόγραμμα είναι το NBA Europe Live, παιχνίδια στην Κίνα, το ταξίδι τριών Ευρωπαϊκών ομάδων στις ΗΠΑ, αλλά κι ένας αγώνας σε ανοικτό γήπεδο. Από όλα έχει ο μπαξές που λένε… Από όλα, εκτός από… Ελλάδα!!

Η αρχή θα γίνει από τη Νέα Ορλεάνη. Οι Χόρνετς του Πέτζα Στογιάκοβιτς υποδέχονται στις 5/10 το Γκόλντεν Στέιτκ, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει και ο αγώνας Μαϊάμι – Ντιτρόιτ.

Οι Μαϊάμι Χιτ, οι Νιου Τζέρσεϊ Νετς, οι Νιου Ορλίνς Χόρνετς και οι Ουάσινγκτον Ουΐζαρντς θα είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν από το ΝΒΑ στο Europe Live Tour 2008. Οι αγώνες θα γίνουν σε Βαρκελώνη, Βερολίνο, Λονδίνο και Παρίσι, από 9 έως και 17 Οκτωβρίου. Οπότε, προλαβαίνετε να κάνετε τα σχέδιά σας…

Οι Μιλγουόκι Μπακς και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα παίξει στην Κίνα δύο παιχνίδια (15 και 18 Οκτωβρίου), ενώ νωρίτερα, στις 11 Οκτωβρίου στο ανοικτό γήπεδο Indian Wells Tennis Garden στο Παλμ Σπρινγκς θα διεξαχθεί ο αγώνας Ντένβερ Νάγγετς – Φίνιξ Σανς.

Τρεις Ευρωπαϊκές ομάδες, η πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπαρτσελόνα και ο Λιέτουβος Ρίτας θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ για φιλικά παιχνίδια. Η ΤΣΣΚΑ θα αντιμετωπίσει τους Ορλάντο Μάτζικ και τους Ράπτορς στο Τορόντο, η Μπαρτσελόνα θα παίξει σίγουρα με τους Λέικερς και έναν εκ των Ράπτορς – Κλίπερς, ενώ η Λιέτουβος θα αντιμετωπίσει τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: