Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

Κώστας Σλούκας : «Τους ευχαριστώ για την υπομονή τους...»


Η μετεγγραφή του Κώστα Σλούκα ήταν αυτή που ταλαιπώρησε περισσότερο τους «ερυθρόλευκους» αλλά τελικά, ο χρυσός έφηβος πείσθηκε να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτό το σήριαλ ήταν ο φόβος που είχε ο 18άχρονος γκαρντ για το ρόλο που θα είχε στο λιμάνι. Ο μικρός, μιλώντας στο επίσημο site του Ολυμπιακού παραδέχθηκε τις φοβίες του αλλά δήλωσε και εκστασιασμένος με το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του...

«Ένα μεγάλο όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και όλα τα παιδιά που ονειρεύονται να φτάσουν ψηλά, θέλουν να φορέσουν τη φανέλα αυτής της ομάδας», τόνισε ο 18άχρονος γκαρντ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού και στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τελικά τον Ολυμπιακό: «Οι λόγοι που διάλεξα τον Ολυμπιακό είναι δυο. Η φερεγγυότητα που έχει και το προπονητικό τιμ που είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης».

Ο Σλούκας μίλησε στο site του Ολυμπιακού λίγες ώρες πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο από τη Γ’ Εθνική να κάνω το άλμα και να βρεθώ στον Ολυμπιακό. Σίγουρα υπάρχει φοβία, αλλά υπάρχει και μεγάλη θέληση για να τα καταφέρω», τόνισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και συμπλήρωσε: «Είναι ξεχωριστό για μένα που θα είμαι συμπαίκτες με τόσο σπουδαίους αθλητές, με τα παιδιά της Εθνικής ανδρών και τον Παπαλουκά που είναι πρότυπό μου. Θα δουλέψω, θα κάνω ότι καλύτερο κι ελπίζω σε δυο τρία χρόνια να είμαι στο επίπεδο εκείνο που θα μπορώ να στέκομαι δίπλα τους».

Και για το τέλος; Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Μαντουλίδη ευχαρίστησε προσωπικά δυο ανθρώπους του Ολυμπιακού: «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Αγγελόπουλο και τον κ. Γιαννάκη για την υπομονή που έδειξαν στην περίπτωση μου».

Τη Δευτέρα η πρώτη...

Το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» θα είναι παρών στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς, αλλά στη συνέχεια θα πάρει λίγες μέρες άδεια να ξεκουραστεί αφού δεν έχει σταματήσει να αγωνίζεται φέτος το καλοκαίρι. Το παρών στην πρώτη θα δώσουν 11 παίκτες κι εκτός του Σλούκα θα είναι οι Τσίλντρες, Βούισιτς, Γκριρ, Βουγιούκας, Μιλόσεβιτς, Καραθανάσης, Γιαννόπουλος και οι έφηβοι Καμπούρης, Πράτης και Τσουράκης

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο ΣΕΦ και στο Ρέντη ως τις 5 Σεπτεμβρίου, αφού την επομένη έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με την παρουσία και των έξι Ελλήνων διεθνών, ενώ οι Χαλπερίν, Τεόντοσιτς και Έρτσεγκ θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ομάδας στις 24 Σεπτεμβρίου αφότου τελειώσουν οι υποχρεώσεις τους με τα Εθνικά τους συγκροτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: