Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Διεξαγωγή Πρωταθλήματος Παίδων Κρήτης 2008 - 2009.

Στο Πρωτάθλημα Παίδων Κρήτης περιόδου 2008 - 2009 που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.Κ μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές γενηθέντες το 1993 και νεώτεροι.
Πρώτη Φάση Πρωταθλήματος Παίδων.
Στους Παίδες Κρήτης υπάρχουν δύο κατηγορίες (Α και Β) και στην Α συμμετέχουν οι παρακάτω 8 ομάδες ομάδες : ΑΓΟΡ, ΚΥΔΩΝ, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Ηράκλειο, Ιεράπετρα, Χερρονάσιος και Ηρόδοτος. Στην Β κατηγορία υποβιβάζονται οι 2 τελευταίες ομάδες την βαθμολογίας της Α κατηγορίας, ενώ στην Α κατηγορία ανέρχονται οι 2 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της Β κατηγορίας. Οι αγώνες και στις 2 κατηγορίες διεξάγονται με το σύστημα πουλ 2 γύρων.
Δεύτερη Φάση Πρωταθλήματος Παίδων.
Στην δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Παίδων προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της Α κατηγορίας και 2 ομάδες που προκύπτουν από αγώνες (play - off) της τρίτης ομάδας της Α κατηγορίας με την δεύτερη ομάδα της Β κατηγορίας (Α3 - Β2) και της τέταρτης ομάδας της Α κατηγορίας με την πρώτη ομάδα της Β κατηγορίας (Α4 - Β1). Τα δύο ζευγάρια παίζουν διπλούς αγώνες και σε περίπτωση από μιας νίκης της κάθε ομάδας προκρίνεται η ομάδα που έχει πετύχει συνολικά μεγαλύτερη διαφορά πόντων.
Τελική Φάση Πρωταθλήματος Παίδων.
Οι τέσσερεις ομάδες που έχουν προκριθεί στην τρίτη - τελική φάση θα παίξουν με σύστημα πουλ 2 γύρων και η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας θα είναι η Πρωταθλήτρια Ομάδα Παίδων Κρήτης 2008 - 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: