Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΟΦΗ : "οι ακαδημίες του συλλόγου να γίνουν η κινητήρια δύναμη του Μπασκετικού Ο.Φ.Η" ! Στις 17 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία του ΟΦΗ !

Διαφημιστική καμπάνια με ενημερωτικά φυλλάδια για την ακαδημία μπάσκετ, ξεκίνησε η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ με αφορμή την τόνωση των ακαδημιών του συλλόγου. Τα φυλλάδια θα μοιραστούν σε διάφορα μέρη της πόλης, αλλά και σε σχολεία στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Το κεντρικό σύνθημα είναι «η συμμετοχή σου, η δύναμη μας» και με τον τρόπο αυτό οι άνθρωποι του ΟΦΗ καλούν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να έρθει κοντά στις εκδηλώσεις του τμήματος μπάσκετ, που και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό στόχο στην Β’ Εθνική.

Το κείμενο στα φυλλάδια που εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αναφέρει "Γνωρίζοντας την σπουδαιότητα της συμμετοχής στις δραστηριότητες όλων των αγνών φιλάθλων του ιστορικού Σωματείου μας & θέλοντας να μεγαλώσουμε το σύλλογό μας, ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια στις ακαδημίες Basket του Ο.Φ.Η. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη με την αδιάλειπτη συνεργασία του προπονητικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας , έχει θέσει σαν στόχο την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών ώστε οι ακαδημίες του συλλόγου να γίνουν η κινητήρια δύναμη του Μπασκετικού Ο.Φ.Η. Τα προπονητικά προγράμματα θα εκπονηθούν από ειδικευμένους προπονητές Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που θα βρίσκονται υπό την συνεχή εποπτεία του προπονητικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας ώστε να υπάρξει σύνδεση όλων των τμημάτων του αδιαίρετου Ο.Φ.Η. Στις ανακατασκευασμένες εγκαταστάσεις τις Εφόδου, ολιγομελή Ggroup αθλητών θα κάνουν προπονήσεις σε καθημερινή βάση , με σκοπό την εις βάθος εκμάθηση των μυστικών της καλαθοσφαίρισης. Πεποίθηση & φιλοδοξία μας είναι η μελλοντική παρουσία αθλητών στην ανδρική ομάδα που θα προέρχονται από τα σπλάχνα της.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ Ο.Φ.Η. ΔΥΝΑΤΟ !!!!.

Οι Οι ακαδημίες μπάσκετ του ΟΦΗ θα αρχίσουν την λειτουργία τους στις 12 Σεπτεμβρίου και για όσους θέλουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. στην Οδό Ισαύρων 93 και στα τηλέφωνα 2810-311525 και 2810-259850".

Στ Στις 17 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ. Στο ροστερ εντάθηκε και ο νεαρός Ακης Τσαμαλης, που αγωνίζεται στη θέση του φοργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: