Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΟΦΗ : έκλεισε με επιτυχία το ρόστερ της ομάδας - δηλώσεις Μάνου Ξημέρη και Γιώργου Βόβορα !

Με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Αλέξη Μπάρδα έκλεισε το ρόστερ της ομάδας του ΟΦΗ (ίσως προστεθεί ακόμα ένας παίκτης μικρής ηλικίας). Οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι οι Θανάσης Σουφλιάς, Άγγελος Συριστατίδης και Αλέξης Μπάρδας, ενώ επέστρεψε στην ομάδα και Μάριος Σκαμνάκης από τον Εργοτέλης. Επίσης ανανεώθηκαν οι συνεργασίες με τους Νίκο Δελατόλα, Πρόδρομο Τσερκιτζόγλου, Παναγιώτη Χουλιάρα, Παναγιώτη Μπαρλά, Σάκη Παναγάκη, Βασίλη Βαγενά, Νίκο Λαγουδάκη και Ηλία Αποστολίδη.

Μετά το κλείσιμο του ρόστερ ο έφορος της ομάδας Μάνος Ξημέρης έκανε στο “kretaworldbasket” την παρακάτω δήλωση : “Με την προσθήκη του Αλέξη Μπάρδα πιστεύω ότι ολοκληρώσαμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι εισηγήσεις – προτάσεις του προπονητή Γιώργου Βόβορα πραγματοποιήθηκαν όλες και ήρθαν στην ομάδα 4 καταπληκτικά σε ήθος παιδιά, που συγχρόνως είναι και πολύ καλοί παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους συμπαίκτες τους θα μας βοηθήσουν στο δύσκολο έργο που έχουμε να υλοποιήσουμε και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση του συλλόγου. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει και αυτός τους νέους παίκτες, όπως έκανε μέχρι σήμερα με όλους τους αθλητές της ομάδας και σαν μια γροθιά όλοι μαζί να πορευτούμε προς την Α2, που είναι η κοινή επιθυμία όλων μας”.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βόβορας έκανε στο “kretaworldbasket την παρακάτω δήλωση : “Με την διοίκηση της ομάδας είχαμε μια άψογη συνεργασία πάνω στο χτίσιμο του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο. Δικιά μου επιθυμία ήταν να κρατήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας, αφού πιστεύω ότι αυτός παίζει πρωταρχικό ρόλο στο προφίλ μιας ομάδας. Αυτό έγινε πραγματικότητα, εκτός της περίπτωσης του Αλέξη Τσακιρίδη που για καθαρά προσωπικούς λόγους δεν μπορούσε να παραμείνει στην Κρήτη. Το κενό του όμως το καλύψαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την προσθήκη στην ομάδα του Άγγελου Συριστατίδη, ενός παίκτη με μεγάλη εμπειρία στην Β’ Εθνική και στην Α2 και ο οποίος έχει πετύχει ανόδους με τις ομάδες που έχει αγωνισθεί και συνεπώς γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην Β’ Εθνική και το κλίμα στις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Στην θέση “3” πήραμε έναν παίκτη που έχει παίξει ξανά στον ΟΦΗ, τον Αλέξη Μπάρδα, με πολύ καλή καριέρα στην συνέχεια και ο οποίος συμμετείχε και αυτός σε ομάδες που είχαν άνοδο από την Β’ Εθνική στην Α2. Στην θέση “5” αποκτήσαμε τον καλύτερο παίκτη της Β’ Εθνικής την περυσινή σεζόν μέσα στο καλάθι, τον Θανάση Σουφλιά. Επίσης φέραμε πίσω στην ομάδα τον Μάριο Σκαμνάκη, ένα νέο πολύ καλό παίκτη που αν δουλέψει σωστά μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στην θέση “4”. Με τις προσθήκες αυτές δημιουργήσαμε ένα σύνολο καλύτερο και πιο συμπαγές από πέρυσι και πιστεύω ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε τους υψηλούς και φιλόδοξους στόχους του συλλόγου, που δεν είναι άλλοι από την άνοδο στην Α2. Η διοίκηση έδειξε έμπρακτα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πόσο κοντά είναι στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου κάνοντας αποδεκτές όλες τις εισηγήσεις – προτάσεις μου και όλοι μαζί τώρα καλούμαστε να δουλέψουμε σκληρά μέσα και έξω από το γήπεδο για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και ελπίζω ότι στην μεγάλη αυτή προσπάθεια θα έχουμε και φέτος μαζί μας τον 6ο παίκτη της ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον κόσμο του ΟΦΗ. Τους φίλος του ΟΦΗ που συμπαρίσταται όλα αυτά τα χρόνια δυναμικά και θερμά σε όλους τους αγώνες είτε παίζουμε στην έδρα μας είτε παίζουμε μακριά από αυτήν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: