Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Γυναικεία ομάδα του "Ηράκλειο" : συναινετική ενίσχυση από ομάδες της Κρήτης - το ρόστερ για την Α2 !

Σε ανακοίνωση του, το “Ηράκλειο” Ο.Α.Α αναφέρεται στην συγκρότηση της Γυναικείας ομάδας του ενόψει της συμμετοχής της στην Α2, εξαίρωντας την συνεισφορά και την βοήθεια σωματείων της Κρήτης στην προσπάθεια αυτή, ενώ συγχρόνως συγχαίρει το Αρκάδι για την πρόσφατη επιτυχία των Κορασίδων του (3η θέση) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Πτολεμαΐδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει :

Ο Πρόεδρος κ. Λουκαδάκης Μανόλης, τα μέλη του Δ.Σ. και η Επιτροπή Μπάσκετ του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»Ο.Α.Α., ευχαριστεί τα Σωματεία ΑΡΚΑΔΙ Ρεθύμνου, ΗΡΟΔΟΤΟ, ΕΡΓΟΤΕΛΗ και ΔΕΙΛΙΝΟ, για την παραχώρηση αθλητριών τους προς ενίσχυση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του σωματείου που θα αγωνίζεται από φέτος στη Α2 Εθνική κατηγορία εκπροσωπώντας την Κρήτη. Η συνεργασία των σωματείων δίνει μόνο οφέλη στο άθλημα και βοηθά στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του. Παράλληλα ο συγκρητισμός που αποδεικνύει ότι η Κρήτη έχει δύναμη και στον αθλητισμό.Επίσης συγχαίρει την ομάδα Κορασίδων ΑΡΚΑΔΙ Ρεθύμνου, για την κατάκτηση μεταλλίου στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που έγινε πρόσφατα στην Πτολεμαΐδα και για την συμμέτοχη δύο αθλητριών τους στην Εθνική Κορασίδων.

Η ομάδα Γυναικών του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»Ο.Α.Α., θα έχει συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις του ομίλου την Τετάρτη 12-08-2009 ώρα 19:00, ενώ η προετοιμασία θα αρχίσει την Δευτέρα 17-08-2009. Από τον προπονητή ο κ. Δασκαλάκη Μιχάλη και τον συνεργάτη του κ. Κουκαρούδη Βαγγέλη, έχουν επιλεγεί αρχικά οι αθλήτριες: Λεμπιδάκη Ελένη, Φωτιάδη Ντίνα, Φουκαράκη Γιούλια, Φαρμάκη Ζωή, Ψυλλάκη Άντυ, Ψυλλάκη Κλαίρη, Μαθιουδάκη Μαρία, Γιαλιτακή Ρούλα, Σταφάτου Βαγγελίτσα, Γαλιτσιάνου Μίνα, Φοβάκη Λίζα, Πολοπετράκη Ελένη, Λαμπιθιανάκη Άσπα, Κοιλάδη Ειρήνη, Τζαμαρία Δάφνη, Αραβιάκη Κάλλια, Σπυριδάκη Μαρία, Παπαδάκη Αιμιλία, Γιγουρτάκη Νίκη και Μπαλτζάκη Μαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: