Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Ανδρέας Γλυνιαδάκης : "υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν πολύ και είναι έτοιμα να πάρουν ρόλο στην Εθνική Ανδρών" !

Έχοντας πάρει το βάπτισμα του πυρός σε μεγάλη διοργάνωση με τη συμμετοχή του πέρυσι στο Πεκίνο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης έχει την εμπειρία να μιλήσει για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που ολοκληρώθηκε και τη συνέχεια για την Εθνική Ομάδα.
-Πώς κύλησε αυτό το πρώτο στάδιο προετοιμασίας; Υπήρχαν κάποιες διαφορές από άλλες χρονιές;
«Ήταν μια ήρεμη προετοιμασία, στη διάρκεια της οποίας είδαμε τι ζητάνε οι προπονητές από εμάς. Υπήρχαν διαφορετικά πράγματα για όλους μας Κύλησε πολύ καλά όμως όλο αυτό το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας και νομίζω ότι ήταν μια καλή αρχή, ότι μπήκαν οι σωστές βάσεις για να συνεχίσουμε από εδώ και πέρα την πολύ δουλειά που πρέπει να κάνουμε».
-Υπάρχουν αλλαγές στη φιλοσοφία;
«Υπάρχουν πολλές αλλαγές. Υπάρχουν καινούριοι παίκτες, αλλαγές, η φιλοσοφία είναι σίγουρα διαφορετική. Νομίζω ότι όμως ότι όλοι προσαρμοζόμαστε εύκολα. Δεν είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά. Κάθε άλλο. Όλοι πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται, ενώ πολλοί από εμάς τα έχουν κάνει αυτά και στις ομάδες τους. Απλά τώρα είναι διαφορετικά, θα πρέπει να μάθει καλύτερα ο ένας τον άλλον και να προχωρήσουμε ως ομάδα».
-Έχει γίνει πολύς λόγος για τις σημαντικές απουσίες που υπάρχουν. Οι στόχοι της Εθνικής μπορεί να αλλάξουν;
«Υπάρχουν απουσίες και σημαντικές. Αυτό ήταν κάτι που ίσως θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα. Είναι κάτι που το περιμένεις ότι θα γίνει κάποια στιγμή και όταν γίνει το αντιμετωπίζεις. Υπάρχουν παιδιά που δουλεύουν πολύ και είναι έτοιμα να πάρουν ρόλο στην ομάδα και αυτή είναι η προσέγγιση που πρέπει να έχουμε όλοι μας».
-Η συνέχεια πώς διαγράφεται μετά από αυτό το πρώτο στάδιο;
«Έχουμε ακόμη κάποιες προπονήσεις μέχρι τα φιλικά. Το θέμα και το βασικό είναι να κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέχρι να έρθει η ώρα των αγώνων. Τι να περιμένετε να δείτε; Θα έλεγα ότι είναι λίγο νωρίς ακόμη. Καλύτερα να περιμένουμε λίγο ακόμη. Σίγουρα θα είμαστε λίγο πιο γρήγοροι. Είναι κάτι που δουλεύτηκε πολύ όλες αυτές τις μέρες και είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε ,γιατί υπάρχουν τέτοιοι παίκτες που μπορούν να παίξουν το πικ εντ ρολ και να τρέξουν το γήπεδο στην Εθνική».
-Τι θα έλεγες για την Εθνική Νέων Ανδρών και τη μεγάλη τους επιτυχία;
«Τους αξίζει το χρυσό μετάλλιο για την προσπάθεια που έκαναν όλοι μαζί ως ομάδα τα τελευταία χρόνια. Είναι στο χέρι τους και μόνο, να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: