Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

"Ηράκλειο" : έκλεισε το θέμα και με τον Νίκο Κρίτσαλο !

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η μεταγραφή του Νίκου Κρίτσαλου στο “Ηράκλειο” Ο.Α.Α (στην φωτογραφία με τον συμπαίκτη του Αλέξη Πετράκη).

Ο Νίκος Κρίτσαλος είναι 32 ετών (γεννήθηκε το 1977), έχει ύψος 1μ.92, αγωνίζεται στις θέσεις 2 - 3 και ξεκίνησε από τον Λέοντα Μοσχάτου, συνέχισε στην ΑΕΚ και από εκεί μετακόμισε στο Παλαιό Φάληρο. Επόμενες ομάδες του ήταν το “Ηράκλειο”, ο Πανελλήνιος, η Νήαρ Ηστ, ο Ποσειδώνας Καλαμάτας, ο Δούκας και ο Σπόρτιγκ. Στο “Ηράκλειο” ο Νίκος Κρίτσαλος αγωνίστηκε για 3 χρόνια στην Α1, τις περιόδους 2001-2002 και 2002-2003 με προπονητή τον Παύλο και βοηθό τον Γιώργο Μκράκη και την περίοδο 2003-2004 με προπονητή τον Γιώργο Μακράκη.

Αμέσως μετά την συμφωνία με τον σύλλογο ο Νίκος Κρίτσαλος δήλωσε “ Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θέμα τελείωσε και επανέρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και μια πόλη που αγαπάει το μπάσκετ. Θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου να δουλέψουμε μέσα στις τέσσερις γραμμές, να φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο και να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ώστε να συνεισφέρουμε και εμείς στην ανοδική πορεία της ομάδας και στην επάνοδο του κόσμου στο γήπεδο. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Επιτροπής Μπάσκετ του συλλόγου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω με την απόδοση μου να τους τα ανταποδώσω”.

Για τον Νίκο Κρίτσαλο μίλησαν δύο έμπειροι προπονητές ομάδων της Κρήτης, ο Γιώργος Μακράκης (Εργοτέλης) και ο Γιώργος Βόβορας (ΟΦΗ).

Ο Γιώργος Μακράκης, που είχε τον παίκτη υπό τις οδηγίες του για 3 χρόνια στο “Ηράκλειο, τόνισε χαρακτηριστικά ότι “είναι πολυτέλεια για μια ομάδα της Γ’ Εθνικής να έχει στις τάξεις της τον Νίκο Κρίτσαλο, ένα αθλητή που εκτός από την σημαντική και μεγάλη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει στον αγωνιστικό τομέα, με το ήθος του θα βοηθήσει και τους νέους αθλητές του συλλόγου”.

Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε ότι "ο Νίκος Κρίτσαλος είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στην Β’ Εθνική, πόσο περισσότερο μάλιστα στην Γ’ Εθνική" !

Να θυμίσουμε ότι από τους παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι στο πρωτάθλημα Κρήτης της ΕΚΑΣΚ συνεχίζουν στο “Ηράκελιο ”οι (7) : Αρβανίτης Παναγιώτης, Αρναουτάκης Γιώργος, Μηλαθιανάκης Βαγγέλης, Σκόρδος Αλέξης, Αρναουτάκης Μάριος, Γιώργος Δαγαλάκης και Γεωργιόπουλος Διονύσης. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν τώρα είναι οι παρακάτω (7) : Μαυρόπουλος Χρήστος, Στεφανάκης Γιάννης, Πετράκης Αλέξης, Κοτούλας Κώστας, Καραλής Γιάννης, Αγαπητός Βασίλης και Κρίτσαλος Νίκος. Από αυτούς οι Μαυρόπουλος, Στεφανάκης και Κρίτσαλος έχουν αγωνισθεί ξανά στο “Ηράκλειο” κατά το παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: