Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

ΑΓΟΡ : συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις !

πηγή : www.basketblog.gr

Την ώρα που στο Ρέθυμνο έχουν κάνει ήδη τρεις μεταγραφικές κινήσεις (έχουν ανακοινωθεί οι Κούμουλος, Κουκάς και Τσόχλας), ετοιμάζονται να κάνουν κι άλλες τις επόμενες ημέρες. Ο Νταμίρ Λάτοβιτς έχει ήδη συμφωνήσει και απομένει η ανακοίνωση, ενώ στην ομάδα της Κρήτης κοιτούν τους Κόκκαλη και Κομποδιέτα.

Ο πρώτος βρίσκονταν πέρυσι στο ρόστερ του Περιστερίου, ωστόσο δεν θα παραμείνει στην Α1 με το συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου και το Ρέθυμνο τον θέλει στο ρόστερ του. Από την άλλη ο Δημήτρης Κομποδιέτας δεν είχε πέρυσι τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στον Πανελλήνιο και στην ομάδα της Κρήτης φαίνεται να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, παρά το γεγονός πως η περίπτωσή του (όπως και του Κόκκαλη) δεν είναι εύκολη.

Όσο αφορά την επιστροφή του Γιώργου Κούμουλου (φωτογραφία), ο ΑΓΟΡ σε επίσημη ανακοίνωση του αναφέρει : “Ο Γιώργος Κούμουλος, ο αρχηγός και σημαία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει στο Ρέθυμνο μετά από απουσία ενός χρόνου, στην ομάδα που αγάπησε και στην πόλη που τον αγάπησε. Το Ρέθυμνο Aegean με πολύ χαρά ανακοινώνει την επανέναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Κούμουλο για τα επόμενα δύο χρόνια”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: