Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

ΠΣΑΚ : οι καλύτεροι στον κόσμο πιθανώς ποτέ να μην καταφέρουν να γίνουν πρωταγωνιστές στις ελληνικές ομάδες !

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς την Εθνική ομάδα των Εφήβων εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβμένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) αφήνοντας αιχμές ως προς την απόφαση του ΕΣΑΚΕ για τους τρεις Αμερικανούς και τους τρεις κοινοτικούς. Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση ο ΠΣΑΚ εκφράζει τονίζει πως οι καλύτεροι στον κόσμο Έλληνες παίκτες, είναι πολύ πιθανό να μην βρουν ποτέ τις ευκαιρία που δικαιούνται σε μια ελληνική ομάδα. Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ο ΠΣΑΚ αναφέρει :

ΠΣΑΚ εκφράζει τα συγχαρητήρια του προς τα παιδιά της Εθνικής ομάδας των Εφήβων. Οι Έλληνες παίκτες, οι οποίοι και πέρσι έφεραν στη χώρα μας το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αγγίζουν ξανά την κορυφή. Τα ελληνόπουλα αυτά κάνουν και πάλι περήφανη όλη την Ελλάδα και όλους εμάς διεκδικώντας αύριο (Κυριακή 12/6) το παγκόσμιο στέμμα στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αποδεικνύεται ότι το μέλλον μπορεί και πρέπει να ανήκει στους Έλληνες παίκτες την ίδια στιγμή που ο ΕΣΑΚΕ προσπαθεί να μας το στερήσει. Τα παιδιά της Εθνικής Εφήβων, αν και οι καλύτεροι στον κόσμο, πιθανώς ποτέ να μην καταφέρουν να γίνουν πρωταγωνιστές στις ελληνικές ομάδες. Άραγε πως θα προτιμήσει κάποια ομάδα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αυτά τα παιδιά, στο υψηλότερο επίπεδο, την στιγμή που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και τρίτο Αμερικάνο; Μάλλον επειδή η γνώμη μας περιττεύει θα πρέπει ο ΕΣΑΚΕ να θεσπίσει άμεσα τη συμμετοχή και ...έβδομου ξένου στο Ελληνικό Πρωτάθλημα...
Και εις ανώτερα σε όλους μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: