Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΟΦΗ : ο Αλέξης Μπαρδας μετά από 7 χρόνια επιστρέφει στον ΟΦΗ !

Η ζωή κάνει κύκλους. Και έτσι ο Αλέξης Μπαρδας μετά από 7 χρόνια επιστρέφει (είχε αγωνισθεί με τον ΟΦΗ στην Β' Εθνική στην σεζόν 2001-2) στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, που αναζητούσε ένα έμπειρο παίκτη για τη θέση «3». Καλός σουτέρ και γενικά αξιόπιστος σκόρερ (έχει μέσο όρο 40% στα τριποντά, ενώ πέρσι στον Ηρακλή είχε 44%) ο Μπαρδας που τα τελευταία χρόνια έχει καλή παρουσία σε ομάδες της Α2, απάντησε θετικά στην πρόταση συνεργασίας του ΟΦΗ και θα αποτελέσει την τέταρτη φετινή μεταγραφή μετά τους Σουφλιά και Συριστατίδη, αλλά και το νεαρό Σκαμνάκη που επέστρεψε από τον Εργοτέλη.

Ο 29χρονος γκαρντ (ύψος 1.96μ, γεννήθηκε στις 26-9-1979) αγωνίσθηκε φέτος στον Ηρακλή στην Α2 (187 πόντοι σε 30 παιχνίδια, 43/98 τρίποντα, 570' συμετοχή - 19' μ.ο ανά αγώνα) ενώ στην ίδια κατηγορία έχει παίξει στην Δάφνη και το ICBS. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Παγκράτι (Γ' Εθνική) και το 1999 ήρθε στον ΟΦΗ όπου έμεινε 3 χρόνια παίζοντας στην Β' Εθνική. Συνέχισε για 2 χρόνια στην Ελευσίνα (Β' Εθνική), για 4 χρόνια στην Δάφνη (Β' Εθνική και Α2), ένα χρόνο στο ICBS (A2) και πέρυσι στον Ηρακλή στην Α2.

Ο Αλέξης Μπαρδας για την επιστροφή του στον ΟΦΗ, δηλωσε ότι «μόλις με πήραν τηλέφωνο ο Μάνος Ξημερης και ο Μανόλης Σφακιανακης που τους ξέρω από το παλαιότερο μου πέρασμα από την ομάδα, συγκινηθήκατε ήθελα αμέσως να γίνει η μεταγραφή και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Είδα και φέτος την ομάδα στην Β’ Εθνική και νομίζω ότι χάθηκε άδικα η άνοδος. Ο ΟΦΗ έχει όραμα φιλοδοξίες, δυναμική και δικό του γήπεδο. Πιστεύω ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να πετύχει φέτος ότι δεν κατάφερε πέρσι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: